240

Valér Dzvonik

Expert trainer & Mindset Designer; Development specialist

O2 Czech Republic, a.s.

Valér je odborníkem na vzdělávání dospělých. Rozvoji zaměstnanců v korporátní společnosti se věnuje více než 10 let. Jeho vášní je posouvat lidi dál a pomáhat jim měnit způsob, jak se dívají na věci kolem sebe. A to se mu daří při designování nových procesů, vedení vzdělávacích projektů, organizacích assessment a development center či lektorování vlastních kurzů. Jeho úspěšnými kurzy zaměřenými na tvorbu nového mindsetu prochází pravidelně stovky účastníků ročně.

Kromě získávání bohatých praktických zkušeností neustále prohlubuje i svou odbornost. Vystudoval magisterský obor andragogika na Univerzitě Palackého v Olomouci, absolvoval studijní stáže v USA a v Kanadě, hereckou školu v Praze, MBA a specializovaný program Harvardské univerzity. Na prestižní italské univerzitě La Sapienza – Università di Roma absolvoval v italštině studijní stáž.

Rozvoji zaměstnanců se nyní věnuje jako člen Change teamu v O2 Czech Republic, kde se podílí na tvorbě business development vzdělávacích projektů pro management na všech úrovních. Kromě toho se věnuje autorskému psaní a rozšiřuje důležitost poznání kultury a uměleckých děl pro znovuobjevení radosti z tvorby. Na vybraných středních školách vede motivační a rozvojové programy pro studenty posledních ročníků středních škol se zaměřením na oblast komunikace a sebeprezentace.

Anotace

Úplná kontrola nebo volné ruce? Jak nám novodobé teorie fungují v praxi při budování Future Contact Centra.

Přijďte si poslechnout tipy a příběhy z praxe a nechte se inspirovat!

Lze změnit mindset zaměstnanců, aby se na věci dívali jinak? Zajistí nám změna prostředí snížení fluktuace? S jakým úspěchem se nám daří cílit na spokojenost zaměstnanců se zachováním co nejvyššího výkonu? Lze vytvořit z pozice operátora dream job?

Na přednášce vás bude čekat praktické sdílení z prostředí jednoho z největších zákaznických center v ČR. Společně se podíváme na změny, do kterých jsme se pustili. Uslyšíte o nově zavedených procesech a nápadech jak pracovat s týmy, team leadery i celým kontaktním centrem. Bude to jízda! Připravte se na to, že se na některé věci již nebude dívat jako dřív. Těším se na Vás!

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.