240

Jan Hron

CSO/Obchodní ředitel

LinkSoft Technologies a.s.

Dobře definované projekty, dodané včas a v rámci rozpočtu, s nimiž jsou klienti spokojeni. To je parketa našeho obchodního ředitele Honzy. Aby takový projekt dodal, zkoumá nejprve širší perspektivu – co, proč a k čemu. Pak se ponoří do detailů a každý z nich cizeluje, dokud všechny dohromady nevytvoří funkční celek.

Před nástupem do LinkSoftu v roce 2019 řídil Honza řadu projektů a týmů různých velikostí – od 30 lidí v rámci projektu transformace banky po týmy čítající pouze několik členů. Týmovou práci má zkrátka v krvi a baví ho i ve volném čase. Nejlépe se odreaguje hraním deskových her s přáteli.

Anotace

Power platform jako alternativa k vývoji – zjednodušte si práci

Našim cílem je vám ukázat, jak Power Platform umožňuje firmám být flexibilní a rychle reagovat na změny, zatímco zvyšuje efektivitu a šetří čas i zdroje.

Co se na workshopu dozvíte?

  • Během workshopu probereme reálné situace, které pomáháme klientům řešit.
  • Na příkladu fiktivní firmy se zaměříme na nefunkční či neefektivní procesy a ukážeme vám, jak je možné pomocí Power Platform eliminovat repetitivní práci. Cílem je ukázat, co vše můžete s pomocí Power Platform řešit.
  • Začneme on-boardingem nového kolegy.
  • V rámci naší ukázky se podíváme na to, jak je možné celý nástup pojmout a jak se vyhnout různým problémům a zádrhelům, které jsou s nástupem a zaškolením spojeny. On-boardingem to však nekončí. V naší fiktivní firmě jsou další procesy, které nefungují ideálně a vy si budete moct vybrat, jak náš příběh bude pokračovat a jakým tématům a řešením se budeme věnovat.
  • Během workshopu také uděláme pár změn v aplikaci, abyste viděli, jak rychlé a jednoduché je něco upravit.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.