240

Lukáš Putna

CTO Heureka Group

Heureka Group, a.s.

Lukáš se stal členem vedení Heureky v červenci 2017. Do Heureky přišel z obdobné funkce, kterou zastával v Seznamu. Od počátku jeho působení se Lukáš snaží sjednotit technologický směr s produktovou vizí Heureky. Je velkým zastáncem agilních metodik s velkým důrazem na samostatné vývojové týmy. V tom mu pomáhá společná strategie s produktovým oddělením, která nechává maximum rozhodnutí právě na nich.

A jak tráví Lukáš volný čas? Největším koníčkem jsou pro něj aktivity spojené s rodinou, cestování a poznávání dobrého jídla a pití. Potrpí si na kvalitní pivo, o kterém dokáže mluvit hodiny. Relaxuje u hrnců s vařečkou v ruce, ale zároveň si rád zajde do vyhlášeného bistra na něco netradičního. To vše pak dohání sportem – na kole nebo v posilovně.

Anotace

Zaměřte se na dlouhodobý úspěch! Jak OKR framework pomáhá Heurece dosahovat ambiciózních cílů

Bojujete ve firmě s rozptýlenou pozorností, přemírou skvělých nápadů, nesourodými týmy a problémy v komunikaci? Stojíte před velkou výzvou, která vyžaduje soustředění na dlouhodobý cíl? Plánujete důkladnou změnu celého byznys modelu? V případové studii se dozvíte, proč se Heureka (Group) rozhodla využít OKR framework a podíváte se, jak to fungovalo v praxi. Uvidíte příklady úspěchů a dramatických zlepšení, ale také situace, kdy OKR nevyšlo podle plánu a bylo nutné hledat alternativní přístupy a řešení. Nakonec získáte konkrétní tipy, jak rychle zavést jednoduché prvky OKR přístupu a nastartovat pozitivní změny.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.