240

Martin Záklasník

Kouč, mentor

Martin Záklasník působil v různých manažerských pozicích v České republice i v zahraničí. Prošel různými sektory businessu – od consultingu, přes IT a telekomunikace až k energetice. Jeho poslední pozicí byla role předsedy představenstva českého E.ONu s cílem transformovat firmu na moderní a udržitelnou energetiku.

Mezi jeho hlavní dovednosti a témata, kterými se ve své praxi zabýval, patří firemní transformace a change management, zákaznická centricita, firemní kultura a digitalizace. Martin absolvoval v létě 2021 několikaměsíční sabbatical. V současné době se věnuje coachingu, mentoringu a poradenství.

Anotace

Panelová diskuse

Panelová diskuse na téma zdraví – ekonomiky, společnosti, firem, projektů. Diskutovat budou: Martin Klusoň, Martin Záklasník a Martin Vohánka. Diskuse proběhne v češtině a budou ji moderovat Oliver Čapčík a Martin Vasquez.

Metadovednosti (leaderů) v době rychlých změn

Každá doba v sobě skrývá jak svou jedinečnou charakteristiku, tak i určitou nadčasovost. První část přednášky „Metadovednosti (leaderů) v době rychlých změn“ se bude zabývat tím, co činí dnešní dobu jedinečnou. Kombinace chaotického prostředí okolo nás, permanentních změn, vzestup umělé inteligence a stále se zvětšující generační rozdíly jsou jen některé příklady, které ji charakterizují.

Ve druhé části přednášky se zaměřím na metadovednosti v této dnešní době, která je charakterizována jako doba stále se zrychlujících změn. Mezi vybrané klíčové metadovednosti podle mého názoru patří schopnost odnaučovat se a přeučovat se, stejně jako jiný způsob práce s budoucností – tzv. backcasting. V přednášce uvedu konkrétní příklady z praxe a z vlastní zkušenosti. Zároveň nastíním, jak se hlavní nové metadovednosti lze naučit.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.