240

Hanka Březinová

CEO Inspirata, koučka a psycholožka

Inspirata

Hanka Březinová vlastní firmu Inspirata, která pomáhá k úspěchu firmám skrze nastavení firemní kultury a rozvoj potenciálu zaměstnanců. Vystudovala psychologii a mediální studia na MU a má několik let zkušeností z manažerských pozic v oblasti HR, kde vedla týmy, nastavovala strategie a firemní kulturu. Kromě strategických HR projektů a interim HR managementu se věnuje koučování a individuálním tréninkům leadershipu. Za více jak dvanáctiletou praxi trenérky a koučky managementu měla možnost pracovat s top managementem v korporátů, řediteli menších firem, majiteli IT firem a teamleadery v nejrůznějších oborech. Její tým nastavuje HR strategie ve firmách, které rychle rostou. Věnuje se problematice samořídících týmu z psychologického hlediska a optimlimalizaci firemní kultury, aby naplno podporovala výkon i motivaci lidí a byla dlouhodobě udržitelná.

Anotace

To nejužitečnější z psychologie pro vedení lidí a projektů (aneb jak to dělat „zdravě“)

Tento rok můžete čekat velmi praktickou a pragmatickou přednášku, kterou psal sám život. Jako kouč manažerů a aktuálně i všech šéfů v „Lidi z baru“ mám příležitost slyšet spousty příběhů a úskalí ve vedení lidí a projektů. Až mě překvapuje, jak to máme všude stejně! A tak jsem zkombinovala své vlastní zkušenosti s vedením lidí a projektů se zkušenostmi mých klientů na koučování a identifikovala pro vás TOP 4 evergreeny, na které se podíváme zblízka.

  • Nepřijímání zodpovědnosti za svěřené úkoly
  • Nemotivovaní lidé
  • Nespolupracující týmy
  • Stále se opakující nevyhovující chování, i když jsme mu to „3x říkali“!

Dobrá zpráva je, že psychologie má odpověď na to, proč se to děje a já pro vás budu mít nápady, jak si nasadit brýle „detektiva a psychologa“ a dobrat se vhodného řešení těchto zapeklitých situací.

Prakticky si to rozebereme na několika případových studiích, ať už přímo od „Lidí z baru“ nebo z jiných firem, ve kterých jsem působila.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.