240

Martin Vasquez (moderátor)

Public Speaking Mentor | Presentation Coach

IMPRO INSTITUT

Vystudoval Divadelní fakultu AMU Praha a později také Divadelní fakultu JAMU v Brně v rámci doktorského studia. Absolvoval celou řadu výcviků a stáží v oblasti komunikace, a to i v zahraničí, např. v Německu, Rakousku a ve Francii. Jeho školeními a tréninky od roku 2001 prošlo přes 18 500 zaměstnanců mnoha společností.

Posledních 17 let se s veškerou vášní věnuje improvizačnímu divadlu. V roce 2012 založil centrum výzkumu a rozvoje improvizace s názvem IMPRO INSTITUT, který připravuje kurzy a workshopy jak pro korporátní klientelu, tak pro veřejnost. V roce 2013 v nakladatelství Grada vydal knihu s názvem „Buďte mistry improvizace!“ a v roce 2015 „Trénink mistrů improvizace“.

Pravidelně přednáší na vysokých školách jako jsou VŠE, FFUK, Metropolitní univerzita, VŠEM. Připravuje řečníky v rámci TEDx Prague na jejich vystoupení a sám také na TEDx Praha v roce 2017 vystoupil. Podobně pracuje jako kouč a mentor při přípravě prezentací a vystoupení na konferencích jednotlivců z firemního a korporátního prostředí.

Anotace

Etika jako výhoda v podnikání

V podnikání se vše točí kolem měřitelných výsledků. Na otázku smyslu nám ale statistika nedá odpověď. Zapomeňme na byznys jako pouhou hru čísel. Ve skutečnosti jde o předanou pozitivní emoci, opakovanou ochotu lidí s vámi spolupracovat, používat vaše produkty či služby, stát se součástí vašeho příběhu.

Přednáška bude mít formu moderovaného rozhovoru, moderovat jej bude Martin Vasquez.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.