240

Martin Vohánka

CEO & Founder

Eurowag

Jeden z největších filantropů v Česku, iniciátor a signatář výzvy „Druhá transformace ekonomiky ČR“. Podnikat začal již na střední škole, krátce po jejím absolvování založil v roce 1995 společnost W.A.G., známou pod obchodní značkou Eurowag. Ta je dnes technologickým lídrem zaměstnávajícím 2000 profesionálů v 18 zemích Evropy.

Eurowag buduje integrovanou platformu pro mezinárodní dopravní společnosti digitalizující jejich provoz, a tak transformující celé odvětví s cílem učinit jej čistší, efektivnější a férovější. Od roku 2021 se akcie Eurowag, jako jediné české společnosti, obchodují na londýnské burze.

Martin Vohánka spoluzaložil Nadační fond nezávislé žurnalistiky a Nadaci BLÍŽKSOBĚ. Přednáší na VŠE v Praze, je nadšený včelař. Etika podle něj není v podnikání luxus, ale výhoda, se kterou se dobře žije, pracuje a spí.

Anotace

Etika jako výhoda v podnikání

V podnikání se vše točí kolem měřitelných výsledků. Na otázku smyslu nám ale statistika nedá odpověď. Zapomeňme na byznys jako pouhou hru čísel. Ve skutečnosti jde o předanou pozitivní emoci, opakovanou ochotu lidí s vámi spolupracovat, používat vaše produkty či služby, stát se součástí vašeho příběhu.

Přednáška bude mít formu moderovaného rozhovoru, moderovat jej bude Martin Vasquez.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.