240

Josef Holán

Projektový a procesní manažer

IRESOFT

Josef pracuje jako projektový a procesní manažer a zároveň jako agilní kouč. Baví ho vylepšovat firemní prostředí, aby se všem ve firmě lépe pracovalo a vše běželo jako namazaný stroj. Propojuje lidi a týmy nad byznysem v rámci celé firmy, aby fungovala komunikace, proudily informace a zlepšovala se spolupráce.

Prošel si rolemi programátora, team leadera a vedoucího IT. Za více než 14 let ve vedoucích pozicích si prošel několika styly řízení – od klasického řízení k vedení lidí. Pomáhá směřovat IRESOFT ke svobodné firmě. Zhlédl se v agilním světě a jedním ze smyslů jeho práce je zavádění agilních technik a principů nejen do IRESOFTu. V IRESOFTu se povedla agilní transformace ve všech týmech od IT po obchod a HR.

Anotace

Na paškál – samoorganizující týmy, základ zdravého projektu?

IRESOFT je již dlouho známý jako lídr na poli kultury a vedení lidí. Petr Martinásek (Transformační kouč z RainFellows) si vezme na paškál Josefa Holána (Projektový manažer a agilní kouč z IRESOFTu) a budou diskutovat o zkušenostech se samoorganizujícími týmy. Petr Josefa vyzpovídá na téma, jak tento buzzword zapadá do opravdu efektivního řízení vývoje produktu a do “zdravých” projektů.

Bez obalu a bez bullshitu: 

Je možné aplikovat samoorganizující týmy ve všech firmách? Jak zajistit, aby samoorganizující týmy naplnily vizi produktu/projektu/firmy? Jak mohou efektivně komunikovat se stakeholdery? Jak reagují na neočekávané změny? A jaké jsou prerekvizity pro úspěšnou realizaci samoorganizujícího týmu?

 Co si mohou posluchači odnést?

  • Odpovědi na otázky týkající se zodpovědnosti v samoorganizujících týmech. 
  • Důležitost vize, plánů a otevřenosti změnám.
  • Vedení projektů (ne)jde i bez projekťáka nebo teamleadera.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.