240

Petr Martinásek

Transformační kouč a mentor lídrů a manažerů

RainFellows

Petr má 10 let zkušeností s tím, jak propojit leadership, procesy a organizační strukturu v jeden fungující stroj. S RainFellows se podílí na malých i velkých transformacích v ČR a SK. Na Agile proškolil více než tisíc lidí a zároveň jej naplňuje ušpinit si ruce přímo na place.

Ve firmách i v osobním životě je dobře známý svou velkou dávkou nadšení a pozitivním myšlením, které je extrémně nakažlivé. Jeho vášní jsou inovace, rád neustále přichází s inovativními řešeními, které týmy a firmy často netradičním způsobem posouvají na vyšší level.

Petr se v poslední době naplno ponořil do zážitkových workshopů, které začalo RainFellows realizovat společně s Agile Academy. Doteď byly workshopy realizovány vždy v ramci transformací a komplexních rozvojových programů pro lídry. Ale právě díky spolupráci s Agile Academy můžete Petra nově zažít v akci i na těchto veřejných workshopech pro jednotlivce.

Anotace

Na paškál – samoorganizující týmy, základ zdravého projektu?

IRESOFT je již dlouho známý jako lídr na poli kultury a vedení lidí. Petr Martinásek (Transformační kouč z RainFellows) si vezme na paškál Josefa Holána (Projektový manažer a agilní kouč z IRESOFTu) a budou diskutovat o zkušenostech se samoorganizujícími týmy. Petr Josefa vyzpovídá na téma, jak tento buzzword zapadá do opravdu efektivního řízení vývoje produktu a do “zdravých” projektů.

Bez obalu a bez bullshitu: 

Je možné aplikovat samoorganizující týmy ve všech firmách? Jak zajistit, aby samoorganizující týmy naplnily vizi produktu/projektu/firmy? Jak mohou efektivně komunikovat se stakeholdery? Jak reagují na neočekávané změny? A jaké jsou prerekvizity pro úspěšnou realizaci samoorganizujícího týmu?

 Co si mohou posluchači odnést?

  • Odpovědi na otázky týkající se zodpovědnosti v samoorganizujících týmech. 
  • Důležitost vize, plánů a otevřenosti změnám.
  • Vedení projektů (ne)jde i bez projekťáka nebo teamleadera.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.