240

Lenka Pincot

Chief of Staff to the CEO

Project Management Institute

Lenka Pincot je lídrem organizačních transformací a strategických změn. Zaměřuje se na rozvoj organizační agility budováním kultury efektivních týmů a propojováním business a IT strategií. Její odborné znalosti vynikají v nastavování strategických transformačních vizí, řízení komplexních změn, vytváření přínosů pro zákazníky a koučování agilních týmů. Během své kariéry získala zkušenosti napříč řadou odvětví v Čechách i v zahraničí. Věnuje se agilním transformacím, digitalizaci a inovacím.

Lenka má titul Master of Science v oboru počítačových věd, softwarového inženýrství, a má několik mezinárodních certifikací v oblasti digitální transformace, projektového řízení a agilních metod.

Lenka působí na pozici Chief of Staff to the CEO v Project Management Institute (PMI), vede mezinárodní komunitu pro téma Digitální Transformace, přednáší o System Thinking v rámci EMBA programu Vídeňské Univerzity a je aktivní mentorkou v organizaci Odyssey podporující profesní růst žen.

Anotace

Transformation Manifesto: Co-creation workshop to increase transformation success!

„Birds of Feathers sit together“ aneb společně na stejné vlně…

Lidé s podobnými zájmy a cíli často nacházejí společný jazyk a vzájemně se inspirují. Britský idiom „Birds of Feathers“ jsme na 15. ročníku konference Project, Agile & Leadership převedli do praxe a rozvinuli do čtyř tematických okruhů: Projektové řízení, Agilita, Transformace a C-level řízení. Tato platforma má za cíl podpořit zamyšlení a společnou diskusi nad konkrétními tématy a problémy a samozřejmě společný networking. Pojďme společně hledat nové pohledy, sdílet své dosavadní zkušenosti a vytvořit prostor pro výměnu nápadů. Zveme vás k diskusi a networkingu a těšíme se, že poletíme společně vstříc novým možnostem.

BoF Transformace, C-level management – případová studie a diskuze zaměřená na osoby zabývající se řízením transformací, pracující na transformacích a C-level management. BoF facilituje Lenka Pincot.

Anotace:

Last year, Lenka Pincot talked about the practical issues with enterprise-wide transformations. This year you’ll have an opportunity to join her co-creation workshop to share your experience and form a Transformation Manifesto!

With the rapid speed of changes impacting entire industries, company business models and society in general, perpetual transformation became a new norm. Yet the success rates are still alarmingly low. What can be done better? Join us for the interactive Think-Tank workshop to contribute to the future success of transformation to be undertaken.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.