240

Radovan Vladík

Konzultant

RainFellows

Přes 10 let se baví budováním týmů od příspěvkových organizací až po korporátní sféru.Prošel 5-ti letým psychoterapeutickým výcvikem a jeho vášní je krom agility budování firemní kultury partnerství a spolupráce. Má dar silné empatie a autenticity, kterým pomáhá lidem odhodit obranné štíty a odemknout skrytý potenciál. Nejraději pracuje ve skupinových workshopech, kde díky dovednosti číst mezi řádky a práci s psychodynamikou skupiny dokáže rozkrývat témata  atakující základní postoje, hodnoty a přesvědčení. 

Anotace

Projektový Manažer vs Agilní Coach: Může být z manažera dobrý kouč?

S tím, jak se firmy Agilizují a nejsou to ostrůvky v IT, které jedou podle prapodivné metodiky SCRUM, roste hromadná poptávka po Agilních koučích a Scrum Masterech. Kulturní aspekt Agilních metod spočívá v samořízení týmů. Místo centrální koordinační role PM je tu rozdělená odpovědnost mezi PO, tým a AC/SM. Co s projekťáky, kteří byli často ve firmách stěžejní rolí? Je vhodné posunout PM do role AC/SM? Je tam možné najít typologickou a mindsetovou shodu?

Tento “workshop” bychom netradičně koncipovali jako diskusi “kruh v kruhu.” Do vnitřního kruhu pozveme zkušené lidi z praxe, kteří mají k tématu co říct a nasdílet. Zároveň necháme volné židličky pro někoho z “vnějšího kruhu”, kdo chce položit dotaz nebo se zapojit do diskuse přímo ve vnitřním kruhu. Anebo může jen poslouchat.

Pokud vás toto téma zajímá, přijměte, prosím, pozvání do naší diskuse. 

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.