240

Zdenko Matejček

IT Process Manager

Tatra banka

Bohaté zkušenosti z průmyslu a služeb aktuálně využívá již sedmý rok na IT oddělení v Tatra bance jako procesní manager. Vždy se snaží změny v procesech posuzovat na základě dat, protože je v nich logika.

Zdenko je součástí velké agilní transformace, která má v bance pochopitelně dopad na mnoho IT procesů.
Úspěšnost nových procesů vyhodnocuje vždy s odstupem času, neboť až tehdy se ukáží reálné dopady, které tyto změny spustily. Myslí si, že procesy by měly být tak flexibilní, jak to požaduje trh.  Je držitel certifikátu Six Sigma.

Anotace

Implementace metodiky SAFe v JIRA v Tatra Bance

V roce 2020 se Tatra banka stala nejlepší digitální bankou z 300 registrovaných bank z celého světa. Takové prvenství lze získat především správnými rozhodnutími při řízení tak velké firmy. I z tohoto důvodu procházela banka agilní transformací.

Tatra banka spolupracuje s EEA Atlassian týmem již dlouhou dobu. Když přišel požadavek na nástroj, který podporuje SAFe metodologii a bude použit pro evidenci práce, vývoj a plánování, implementace SAFe v Jira byla jasná cesta.

Na přednášce se společně představí zákazník a dodavatel. Promluví nejen o úspěchu, ale také o tom, co bylo nakonec v praxi jinak než se očekávalo.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.