Naši partneři

Seznamte se

ORGANIZÁTOR
Komora projektových manažerů

Komora projektových manažerů je zájmovým sdružením fyzických a právnických osob zabývajícím se projektovým řízením. Cílem komory je budování odborného zázemí projektového řízení v ČR (nezávislého na metodice, oboru, zaměstnavateli), na které se bude moci obracet veřejnost v otázkách projektového řízení, a rovněž tak i rozšíření povědomí o projektovém řízení a kultivace profese projektových manažerů aktivním působením v komerční sféře, státní správě a ve školství. Neméně důležitými cíli komory je také sdílení informací a zkušeností mezi projektovými manažery a spolupráce s ostatními sdruženími v oboru projektového řízení bez ohledu na odvětví působení a použitou metodiku.

ORGANIZÁTOR
Symphera

Symphera je školicí a poradenská společnost se zaměřením na projektové řízení. Svým klientům již několik let nabízí ucelené řešení zahrnující školení i konzultace. Nabízí konzultanty a projektové manažery, kteří vědí, jak školit, nebo školitele, kteří vědí, jak řídit projekty. Klienti si u nás nejvíce cení obrovských zkušeností z praxe, srozumitelného, jednoduchého a vtipného předání informací, otevřenosti, vstřícnosti a férového jednání. Symphera poskytuje znalosti, které vychází ze světově uznávaných standardů a nejlepších zkušeností z praxe.

Platinový partner
Unicorn

Unicorn je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu přinášenou našim zákazníkům. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Jsme zároveň provozovateli internetové služby Plus4U, ve které nabízíme široké portfolio služeb založených na robustních softwarových řešeních pro malé a střední podniky a hlavně pro lidi.

Naším cílem je vzdělávat lidi a také společnost. Proto jsme v roce 2007 založili Unicorn University, která zároveň provozuje Unicorn Top Gun Academy – komplexní vzdělávací systém pro naše spolupracovníky, tedy pro všechny z nás.

Bronzový partner
Projectman

Projectman je síť více než 4 000 profesionálů v oblasti projektového, programového a agilního řízení, business analýzy a architektury UX/CX. Jsme největší specializovaná firma v oblasti projektového řízení. Řídíme projekty a dodáváme outsourcované týmy, přednášíme na konferencích, spolupracujeme s nejlepšími experty na trhu a profesními organizacemi.

Naši konzultanti jsou pečlivě vybraní lidé z komunity s mimořádným potenciálem a ověřenými referencemi. Průběžně je rozvíjíme v oblasti odborných i „měkkých“ dovedností formou školení, mentoringu a koučingu. Našemu týmu poskytujeme další podporu a péči, aby se mohl plně soustředit na náročnou práci u klientů.

Bronzový partner
Juno.one

Juno.one je moderní nástroj pro projektový management a správu ALDM, využívající prvky umělé inteligence a blockchain technologií. Obsahuje specializované a vzájemně provázané moduly jako Projektový management, Dokumentace, Reporting, Správa testů nebo Management zdrojů. Jedná se o kompletní řešení bez kompromisů, které moderním firmám nabízí všezahrnující platformu pro efektivní řízení projektů.

Mediální partner
Czech Cool Trade

Jsme poradenská společnost Czech Cool Trade. Firemním členům CCT poskytujeme služby aktivního monitoringu a realizace dotací, finančních nástrojů, efektivní obchodní a marketingovou podporu. V neposlední řadě vytváříme prostor pro budování byznys vztahů na exkluzivních networkingových akcích.

Firemní členství vaší společnosti v komunitě Czech Cool Trade potvrzuje vaši profesionalitu, garanci kvality, společenskou a podnikatelskou odpovědnost!

Mediální partner
StartupJobs

StartupJobs pomáhá lidem hledat smysluplnou práci, do které se budou každý den těšit. A naopak – startupům a skvělým firmám hledá ty nejlepší talenty, které jejich podnikání posunou dál.

Od založení v roce 2012 díky StartupJobs našlo novou práci už 19 tisíc lidí. Nové uplatnění na StartupJobs hledají vývojáři, marketéři, obchodníci, administrativní pracovníci a další.

Kromě toho portál pravidelně publikuje články o novinkách ze startupové scény v Newsroomu StartupJobs. Nabízí i speciální znalostní testy, díky kterým mohou kandidáti zjistit, jak si vedou v jednotlivých oborech. Nově StartupJobs zavedl také sekci Vzdělávání, která talentům pomáhá rozšiřovat obzory.

Podporovatel
Česká komora PMI

Česká komora PMI je neziskovou organizací, jejímž posláním je aktivní podpora projektového řízení v České republice. Jsme lokální komorou Project Management Institute (PMI) a rozšiřujeme tak členům možnosti rozvoje, spolupráce, networkingu a sdílení znalostí mezi odborníky na lokální úrovni. Spolupracujeme s ostatními komorami PMI v zahraničí a přinášíme nová i moderní témata, která jsou inspirací pro zájemce o projektové řízení. Nabízíme příležitosti profesionálního rozvoje a udržení certifikace PMI. Realizujeme programy, jejichž cílem je přenos zkušeností mezi začínající projektové manažery i vzdělávání studentů na středních a vysokých školách. Organizujeme pravidelná online i onsite (Praha, Brno) setkání a přednášky na důležitá témata týkající se projektového řízení.

Podporovatel
IPMA® Česká republika

JSME IPMA® ČESKÁ REPUBLIKA
Rozvíjíme komunitu projektových manažerů v České republice a podporujeme profesionální rozvoj projektového řízení. Pořádáme odborné webináře a setkání. Jako jediní v ČR realizujeme Certifikace dle IPMA® standardu. Certifikuje projektové manažéry a agilní lídry. Součástí našich certifikací je od stupně C výše vždy simulační workshop, který prověří především behaviorální kompetence.

PODPOROVATEL
Studentský klub projektového řízení

Studentský klub projektového řízení (SKPŘ) sdružuje mladé nadšence do osobního rozvoje, které pojí společný zájem o projektové řízení. V SKPŘ mají lidé příležitost vyzkoušet si projektové řízení na vlastní kůži v bezpečném prostředí, zažít atmosféru správného týmu a učit se od zkušenějších.

Pro naše členy pořádáme pravidelné schůzky, přednášky a workshopy, na kterých získávají teoretické znalosti i praktické dovednosti a nabízíme jim také možnost zapojit se do řízení a realizace reálných projektů.