240

Lenka Pincot

Head of Agile Transformation

Raiffeisenbank Česká Republika

Lenka Pincot je lídrem organizačních transformací a strategických změn. Zaměřuje se na rozvoj organizační agility budováním kultury efektivních týmů a propojováním business a IT strategií. Její odborné znalosti vynikají v nastavování strategických transformačních vizí, řízení komplexních změn, vytváření přínosů pro zákazníky a koučování agilních týmů. Během své kariéry získala zkušenosti napříč řadou odvětví v Čechách i v zahraničí. Věnuje se agilním transformacím, digitalizaci a inovacím.

Lenka má titul Master of Science v oboru počítačových věd, softwarového inženýrství, a má několik mezinárodních certifikací v oblasti digitální transformace, projektového řízení a agilních metod.

Lenka působí jako prezidentka pro českou komoru neziskové organizace Project Management Institute, vede mezinárodní komunitu pro téma Digitální Transformace, přednáší o System Thinking v rámci EMBA programu Vídeňské Univerzity, a je aktivní mentorkou v organizaci Odyssey podporující profesní růst žen.

Anotace

Jak se poprat s náročnou změnou pomocí metody řízení změn SWITCH

Agilní transformace je především změnou kultury a mindsetu, ale jako taková se neobejde bez změn v systému řízení společnosti, nastavení týmů, procesů i dopadů do využívaných technologií a IT architektury. Vysoká komplexnost provázaných změn je sama o sobě velkou výzvou, a co teprve pokud se k tomu připojí velká časová náročnost a nutnost neustále reagovat na měnící se podmínky, protože zákazníci a konkurence nepočkají, než změny dokončíme. Jak i přes vysokou náročnost transformace neztratit směr a energii?

Lenka Pincot s námi bude sdílet praktické zkušenosti, jak uřídit rozsáhlé organizační změny za pomoci osvědčených metod, jako je Objectives and Key Results (OKR), ale představí i méně známější postupy, například Value-Based roadmapu či Destination Postcard. Ukáže nám interně vytvořený program na rozvoj kompetencí agilního leadershipu a jak využít takovýto program pro identifikaci a odstraňování systémových překážek pro transformaci. Na závěr bude Lenka moderovat interaktivní mini-workshop, kdy si budete mít možnost vyzkoušet, jak se s náročnou změnou poprat pomocí metody řízení změn SWITCH.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.