240

Jan Doležal

Ředitel

PM Consulting

Honza je ředitel jedné z top firem v oboru. V roli konzultanta, lektora či Scrum mastera se dnes zabývá především agilními transformacemi, optimalizací firem a vývojem simulačních her.

PM se věnuje od roku 2001, do agilního světa vstoupil v roce 2012. Jeho tréninky prošly již tisíce účastníků a konzultoval v desítkách firem, kterým pomáhal realizovat rozsáhlé změny.

Spoluorganizuje Konferenci PM (Zlín), která má za sebou 13. úžasných ročníků. Je autorem mnoha článků (https://www.pmconsulting.cz/blog/) a vedoucím autorem několika úspěšných knih o PM (např. „Projektový management“).

Honza je vysoce hodnocen pro svůj lidský přístup, odborné kompetence a srozumitelnost. Zakládá si na tom, že veškeré aktivity mají mít hodnotu, kvalitu a mají dávat smysl. Dříve zastával i pozici vedoucího PMO a řídil velké mezinárodní projekty. Je vysoce certifikován jak v agile (např. SCRUM Alliance Certified SCRUM Professional nebo SAFe program Consultant), tak ve světě prediktivním (IPMA B, PMI PMP).

Anotace

Project to product aneb kudy teče hodnota?

Svět projektového a produktového managementu se velmi přiblížil a v mnohém protnul. V jakém případě má ještě smysl mluvit o projektech? Kdy je to mnohem více o vývoji produktu? A jak to spolu funkčně propojit, pokud to lze? Jak vlastně funguje organizace jakožto komplexní systém?

Ukážeme si na případové studii, jak zmapovat tok hodnoty, jak definovat dotčené produkty a jak s tím mohou souviset změnové projekty. Vymezíme tak určitou možnost, ve které stále dávají smysl role typu projektový manažer i ve velmi lean-agile organizaci. Byť možná trochu jinak, než se o tom tradičně uvažuje.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.