240

Arie van Bennekum

Thoughtleader, (co-)Author of the Agile Manifesto

Wemanity

Arie je pragmatik, který zakotvil svůj pragmatismus ve struktuře, disciplíně a zdravém rozumu a uplatňoval ho od svých raných let ve zdravotnictví, armádě až tam, kde je dnes. To nakonec vedlo k tomu, že se stal jedním z autorů Agile Manifesto. V průběhu let se Arie stal expertem na agilní transformace a business agilitu. Arie v těchto dnech pracuje jako ideový leader pro Wemanity (www.wemanity.com ) a IFAAI (www.IFAAI.org ). Ve Wemanity je zodpovědný za mezinárodní transformace (po celém světě) s mezinárodním týmem. Vedle této práce v oblasti Agile a agilních transformací Arie přednášel na Rotterdamské univerzitě (20 let),  v Amsterdamu (7 let) a Utrechtu (3 roky) o tématech jako Agile, (agilní) projektový management, Obchodní hodnota a Agilní transformace. Arie vyvinul agilní transformační rámec IATM. Jeho IP lze nalézt na www.integratedagile.com  a www.arievanbennekum.com.

Anotace

Agile & transformace: Proč a jak

A co vaše organizace? Používáte agilní přístup, ale stěží dosahujete skutečných přínosů? Máte pocit marné snahy o dosažení skutečné dodávky produktu ve stylu end-to-end?

Chcete pracovat agilně, ale podnik s tím nesouhlasí? Chcete využívat agilní přístup, ale vaše IT oddělení vás nebere?

Samotný agilní přístup je prostý a snadno aplikovatelný – tak se to alespoň jeví. Přesto tolik lidí a organizací sotva dokáže získat skutečné přínosy, zajistit skutečné životaschopné end-to-end řešení požadavků v produkčním prostředí, přinášet čím dál větší hodnotu firmě a odevzdávat produkty dříve. Jaká je toho hlavní příčina a jak ji vyřešit?!

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.