240

Samuel Titka

Senior Atlassian konzultant

EEA

Samuel Titka působí ve slovenském softwarovém domě EEA, který je součástí skupiny BiQ Group na pozici seniorního konzultanta pro integraci Atlassian nástrojů Jira a Confluence.  Ve své kariéře se podílel na množství jejich úspěšných nasazení do oblasti IT, bankovního a pojistného sektoru, a také průmyslu či železniční dopravy.

Samuel vystudoval aplikovanou informatiku na Univerzitě Komenského v Bratislavě. Poté si ho získal svět softwaru Atlassian, kterému se profesionálně věnuje již 8 let. Zaměřuje se na integraci nástroje Jira pro klienty, kteří chtějí zefektivnit řízení projektů od náborových procesů v HR, test management, release a delivery. A také procesy založené na potřebách agilní transformace nebo řízení projektů pomocí různých metodik a rámců, včetně SAFe.

Kromě toho v těchto problematikách školí, vede workshopy a aktivně sleduje nejnovější trendy. Pokud zrovna netráví čas na konzultaci s klientem, pravděpodobně tvoří reporty z Jira dat. Je držitelem akreditace Atlassian Technical Sales Professional.

Anotace

Implementace metodiky SAFe v JIRA v Tatra Bance

V roce 2020 se Tatra banka stala nejlepší digitální bankou z 300 registrovaných bank z celého světa. Takové prvenství lze získat především správnými rozhodnutími při řízení tak velké firmy. I z tohoto důvodu procházela banka agilní transformací.

Tatra banka spolupracuje s EEA Atlassian týmem již dlouhou dobu. Když přišel požadavek na nástroj, který podporuje SAFe metodologii a bude použit pro evidenci práce, vývoj a plánování, implementace SAFe v Jira byla jasná cesta.

Na přednášce se společně představí zákazník a dodavatel. Promluví nejen o úspěchu, ale také o tom, co bylo nakonec v praxi jinak než se očekávalo.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.