240

Oto Hausmann

Freelancer

Specializuje se na řízení změn, vedení projektů, týmů a rozvoj lidí.  Před časem ukončil  v pozici ředitele logistiky svou dlouholetou misi ve společnosti DATART, kde také vedl strategické projekty a změny jako např. vznik internetového obchodu a jeho integraci do sítě tradičních prodejen,  rozvoj služeb a související změnu struktury zisku, založení evropského IT kompetenčního centra v rámci skupiny DARTY nebo implementaci supply chain procesů a nástrojů. Aktuálně pomáhá ve společnosti Logio  při budování pozice dominantního dodavatele SCM řešení. Zodpovídá za PMO, řídí větší projekty primárně v oblasti maloobchodu obsahující změny v SCM procesech a podílí se na transformaci společnosti Logio. V minulosti úspěšně absolvoval PMI  certifikaci a provází studenty na cvičeních v rámci předmětu IT projektového řízení na VŠE.

Anotace

Projektové řízení do transformací organizací nepatří – WORKSHOP

Dobří projektoví manažeři se přirozeným způsobem dostávají k vedení, či koordinaci transformačních procesů a projektů  ve společnostech, pro které pracují. Při tom se dopouštějí zásadní chyby. Představují si transformaci jako projekt a  podle toho k ní přistupují.

Zkusíme se podívat na klíčové přístupy transformace například podle učení Johna P.Kottera, či principů Systemického přístupu. Vyměňme si zkušenosti z našich transformačních dobrodružství a společně vytvořme seznam nebezpečných slepých uliček projektového řízení   pro vedení a organizaci transformace. Najdeme mezi dovednostmi a metodikami projektového řízení   přece jen něco,  o co se můžeme při transformaci živého organismu opřít?

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.