240

Henk van Huyssteen

Associate-Director, Transformation & Delivery Management Lead

Deloitte Consulting Africa

Henk má více než dvacetileté zkušenosti s řízením projektů a programů.  Souběžně působil na pozici ředitele oblasti delivery ve dvou poradenských firmách, než v roce 2016 nastoupil do společnosti Deloitte.

Magisterský titul v oboru studií budoucnosti v něm zažehl hluboký zájem o komplexní systémové myšlení a o to, jak se díky tomu mění očekávání od role projektového manažera, podmínky pro výkonnost týmu a definice hodnoty projektu. V posledních sedmi letech vedl různé transformační iniciativy v oblasti zkušeností zákazníků i sběru a analýzy dat. Ty mu poskytly přímé zkušenosti s různými činiteli úspěchu i body selhání komplexních digitálních programů.

Henk v současné době vede aktivity společnosti Deloitte Africa v oblasti řízení transformace a dodávek. Tato oblast zahrnuje služby vedení programů, štíhlého řízení portfolia, agilní transformace, zajištění a záchrany programů.

Anotace

Odpor jako příležitost

Transformační programy se zabývají odporem vůči změnám. Programoví manažeři obvykle zvládají odpor jako riziko, překážku na cestě k úspěšnému výsledku. Odpor je však jen další formou lidské komunikace. V tomto workshopu prozkoumáme sociální a psychologické základní příčiny odporu. Jakmile toto pochopíme, zamyslíme se and tím, jak přepnout z rizika pramenícího z odporu  na programovou příležitost.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.