380

Miroslav Suchopar

Atlassian Solution Architect - MoroSystems Orchestra

Mirek se už od svého studia na univerzitě zabývá problematikou řízení projektů. Na své pracovní cestě si prošel různými rolemi, které se ale vždy točily okolo tohoto tématu. Aktuálně působí v MoroSystems Orchestra v roli Atlassian Solution Architect, v rámci které firmám pomáhá implementovat v Atlassian ekosystému procesy související s Project Portfolio Managementem. Důraz klade na efektivitu a smysluplnost samotného procesu i nástroje. Dá se říct, že si tím již plní svůj pracovní sen, kterým je pomáhat týmům a organizacím v jejich rozvoji. 

380

Veronika Hauser

Atlassian Solution Architect - MoroSystems Orchestra

Veronika působí v roli Atlassian Solution Architect a specializuje se na procesy týkající se ITSM a projektového řízení. Oba tyto obory zná ze své praxe z „druhé strany“. Problematikou projektového řízení se zabývá již více než 10 let, kdy poprvé pracovala jako projektový manažer a řídila projekty na vývoj webových stránek a e-shopů. O pár let později se také podílela na přípravě řešení a plánování práce pro servisní tým, který odbavoval požadavky klientů. Následovalo mnoho dalších projektů a zkušeností než zjistila, že ji více než samotná exekuce baví metodika nejen pro řízení projektů. Rozhodla se tedy posunout do role konzultanta, ve které nyní pomáhá klientům nastavovat a optimalizovat jejich procesy a nástrojovou podporu.

Anotace

Jira Product Discovery v praxi

Máte přeplněný backlog a nevíte, které aktivity vybrat do dalšího sprintu? Implementujete projekty, které nedoručují očekávanou hodnotu? Máte přetížené týmy? Jednou z oblastí, ve kterých stále mnoho firem tápe, nebo jí dokonce vůbec nevěnuje pozoronost, je prioritizace a výběr správných aktivit k implementaci. To následně typicky způsobuje zahlcení týmu velkým množstvím požadavků, jejichž smyslu navíc často lidé nerozumí. 

Na tomto prakticky zaměřeném workshopu budete mít možnost vyzkoušet si práci s nástrojem Jira Product Discovery, který je určen k prioritizaci jakýchkoliv aktivit, ať už jde o výběr produktových features, výběr iniciativ pro další kvartál nebo výběr projektů pro implementaci v následujícím roce. Součástí workshopu bude také představení problematiky a některých prioritizačních technik. 

Přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.