380

Lenka Pincot

Chief of Staff to the CEO PMI

Project Management Institute

Lenka Pincot je lídrem organizačních transformací a strategických změn. Zaměřuje se na rozvoj organizační agility budováním kultury efektivních týmů a propojováním business a IT strategií. Její odborné znalosti vynikají v nastavování strategických transformačních vizí, řízení komplexních změn, vytváření přínosů pro zákazníky a koučování agilních týmů. Během své kariéry získala zkušenosti napříč řadou odvětví v Čechách i v zahraničí. Věnuje se agilním transformacím, digitalizaci a inovacím.

Lenka má titul Master of Science v oboru počítačových věd, softwarového inženýrství, a má několik mezinárodních certifikací v oblasti digitální transformace, projektového řízení a agilních metod.

Lenka působí na pozici Chief of Staff to the CEO v Project Management Institute (PMI), vede mezinárodní komunitu pro téma Digitální Transformace, přednáší o System Thinking v rámci EMBA programu Vídeňské Univerzity a je aktivní mentorkou v organizaci Odyssey podporující profesní růst žen.

Anotace

Osvědčené postupy, jak zvítězit

Jak se hodnotí úspěšnost projektu a kdo na to má největší vliv? Lenka se v této přednášce podělí o nejnovější poznatky zkoumané Project Management Institute se zaměřením na pochopení toho, jak se profese projektového řízení vyvíjí, zatímco je konfrontována s externími silami, které utvářejí budoucnost podniků, a co to znamená pro klíčové dovednosti, v nichž musí projektoví manažeři vynikat, aby i nadále dosahovali úspěchu a jejich činnost měla žádoucí dopad.

Zapůsobte díky správnému mindsetu!

Lenka Pincot si pro vás připravila interaktivní workshop, na kterém se seznámíte s nejnovějšími globálními poznatky Project Management Institute (PMI), které umožňují maximalizovat úspěch projektů. Účastníci workshopu převedou teoretické poznatky do praktických kroků, které je udrží na vítězné vlně!

Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.