380

Cristina Duta

Director of Intelligent Automation - AECOM

Cristina Duta, ředitelka oddělení inteligentní automatizace ve společnosti AECOM, je uznávanou odbornicí na umělou inteligenci a inteligentní řízení. Má magisterský a doktorský titul v oboru informatiky a přináší více než 12 let rozmanitých zkušeností v oblasti technologií, poradenství a vývoje softwaru. Cristina vyniká ve vedení významných iniciativ digitální transformace v různých odvětvích, včetně telekomunikací, přírodních věd, bankovnictví a výroby. Věnuje se podpoře digitálního myšlení a posilování organizací, aby přijaly budoucnost práce.

Cristina je známá svými dynamickými vystoupeními na mnoha globálních a oborově zaměřených akcích, kde se dělí o své postřehy a inspiruje publikum. Působí jako výkonná členka kongresu Intelligent Automation Congress a členka rady VOCAL, čímž neustále ovlivňuje zavádění technologií a inovací napříč odvětvími.

Anotace

AI Blueprint – od vize k realitě

Klíčem k úspěšnému využívání AI je pochopení výzev i příležitostí. Pustit se do projektu AI může být skličující, ale tento praktický seminář vám poskytne komplexní plán pro dosažení úspěchu. Budeme se zabývat základními kroky, jako je plánování, realizace a zapojení zainteresovaných stran, a využijeme poznatky z úspěšných i neúspěšných projektů. Na tomto semináři získáte nástroje a strategie potřebné k tomu, abyste svou vizi AI proměnili ve skutečnost. Dozvíte se o důležitosti investic, strategického plánování a efektivní realizace. Na konci tohoto semináře budete mít jasný a realizovatelný plán pro implementaci AI. Připojte se k nám a získejte sebevědomí a znalosti, abyste se mohli pustit do projektů v oblasti AI a dosáhnout udržitelného úspěchu.

Beyond the Hype – využití obchodního potenciálu umělé inteligence

Potýkáte se s výzvami spojenými se začleněním umělé inteligence do vašeho podnikání? Na této přednášce se budeme věnovat reálným aplikacím umělé inteligence. Prozkoumáme praktické příklady, budeme řešit běžné překážky, jako je např. kvalita dat, a podělíme se o strategie, které se osvědčily. Díky poznatkům, které s vámi budu sdílet, pochopíte, jak se efektivně orientovat v prostředí AI a jak dosáhnout transformačního růstu ve vaší organizaci. Úspěch s AI nepřináší samotná technologie, ale způsob, jakým ji integrujeme do struktury našeho podnikání.

Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.