240

Hanka Březinová

CEO Inspirata, koučka a psycholožka

Hanka Březinová je psycholožka a koučka. Věnuje se projektu on-line kurzů psychologie pro leadery a HR – Leaderka.cz a vede vzdělávací a konzultační firmu Inspirata. Kromě vedení vlastní firmy má také zkušenosti z manažerských pozic v korporátech i malých firmách, kde vedla týmy a nastavovala strategie a firemní kulturu. Díky tomu těží jak z praxe, tak z reálných příběhů, se kterými se jako koučka leaderů setkává.

Anotace

Aktivujte svůj tým: Koučovací techniky v praxi manažera

Zaměříme se na klíčovou roli koučování a koučovacích technik v rámci práce projektového manažera a lídra. Účastníci se seznámí s moderními metodami a přístupy koučování, které mohou využít pro rozvoj svých týmů, zvýšení motivace a efektivity práce. Přednáška podává přehled o tom, jak integrovat koučovací techniky do každodenních interakcí a rozhodovacích procesů, s cílem podporovat osobní i profesní růst členů týmu.

Začneme úvodem do základů koučování, jeho významu a přínosů v kontextu projektového managementu a leadershipu. Následně se ponoříme do konkrétních koučovacích technik, jako jsou aktivní naslouchání, kladení otevřených otázek a využívání zpětné vazby pro podporu a rozvoj týmových členů. Představíme také, jak tyto techniky efektivně aplikovat v různých fázích projektu – od plánování přes realizaci až po hodnocení výsledků. Diskutovat budeme také o tom, jak vytvářet kulturu otevřenosti a důvěry, která je pro úspěšné koučování nezbytná.

Přednáška je určena jak pro začínající, tak pokročilé projektové manažery a lídry, kteří si přejí rozvíjet své koučovací dovednosti a posílit svůj vliv na úspěch projektů a rozvoj týmů. Účastníci odcházejí s praktickými nástroji a technikami, které mohou okamžitě začlenit do své práce, a s novým pohledem na význam koučování v moderním pracovním prostředí.

Další přednášející
Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.