240

Rod Sowden

Managing director

Aspire Europe

Rod Sowden je jednatelem organizace Aspire Europe a zkušeným certifikovaným poradcem v oblasti řízení programů, který úspěšně působil jako poradce a koordinátor řízení dodávek v řadě organizací, které díky němu těží z udržitelně zavedených změn.

Rod je průkopníkem přístupu Managing Successful Programmes (MSP®), jemuž se věnuje již od jeho počátku v roce 1999. Byl jmenován hlavním autorem OGC pro verzi z roku 2007 a aktualizaci z roku 2011 a zároveň působí jako hlavní autor Cabinet Office P3M3®. Rod následně sepsal příručky pro přežití určené vedoucím organizačních změn v podnicích, seniorním odpovědným vlastníkům a vedoucím programů a rovněž publikoval řadu článků ve své oblasti odbornosti. Díky ochotě a schopnosti se přizpůsobit a soustředit se na dosahování potřebných výsledků na straně klienta je schopen se pohybovat mezi různými odvětvími a obory.

Anotace

Klíč k vysoce výkonným organizacím

Od uvedení P3M3 v roce 2008 byly pomocí tohoto rámce hodnoceny stovky organizací. Hlavním autorem a designérem modelu je Rod Sowden a v průběhu let byla společnost Aspire Europe pravděpodobně největším dodavatelem hodnocení po celém světě, hlavně v Evropě, Australasii, Číně, Africe a na Středním východě.

Podíváme se na zkušenosti organizací, které jsou vysoce výkonné, a na to, jak toho dosáhly, na běžné překážky, kterým organizace čelí, když chtějí zlepšit výkon, a na to, jak se jim lze vyhnout.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.