240

Hanka Březinová

CEO Inspirata, koučka a psycholožka

Inspirata

Hanka vlastní firmu Inspirata, která pomáhá k úspěchu malým a středním firmám skrze nastavení firemní kultury a rozvoj potenciálu zaměstnanců.Vystudovala psychologii a mediální studia na MU a má několik let zkušeností z manažerských pozic v oblasti HR, kde vedla týmy, nastavovala strategie a firemní kulturu. Kromě strategichých HR projektů a interim HR managementu se věnuje koučování a individuálním tréninkům leadershipu. Za více jak 12 letou praxi trenéky a koučky managementu měla možnost pracovat s top managementem v korpotátu, řediteli menších firem, majiteli IT firem a teamleadery v nejrůznějších oborech.Její tým nastavuje HR strategie v menších a středních firmách, které rychle rostou. Věnuje se problematice samořídících týmu z psychologického hlediska a optimlimalizaci firemní kutlury, aby naplno podporovala výkon i motivaci lidí a byla dlouhodobě udržitelná.

Anotace

Transformační leadership: Získej lidi na svou stranu

Pokud existuje univerzální přístup, jak získat lidi na svou stranu, je jím rozhodně transformační leadership. V posledních letech navíc přitahuje velkou pozornost, kdy na pracovní trh přichází nová generace. Leader v tomto přístupu pracovníky motivuje skrze neekonomické faktory a zaměřuje se na 4 klíčové prvky vedení: charisma, inspirace následovníků, osobní přístup a intelektuální stimulace. Velkou výhodou transformačního leadershipu je také to, že ho lze aplikovat i v situacích, kdy nejste ve vztahu nadřízený / podřízený nebo nemáte vliv na odměňování člověka.
V přednášce se dozvíte nejen co konkrétní 4 klíčové prvky znamenají, ale i jak je uvést do praxe a jaké dovednosti jsou na to potřeba. Podělím se s vámi také o reálné příběhy z firem i mojí praxe leadera.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.