240

Hanka Ducháčková

Group Head of Project & Portfolio, BPM AI & Automation

Fortuna Entertainment Group

V první řadě je Hana nadšenec. Žije tím, co dělá. Posledních 16 let se věnovala oblasti řízení portfolií, transformací a akvizic. Po letech strávených ve švýcarském IBM se vrátila do Čech, postavila a vede projektovou organizaci ve Fortuna Entertainment Group. Povedlo se jí nejen vytvořit silný tým, ale hlavně propojit strategické cíle s řízením kapacit sdílených delivery zdrojů, portfolio management a projektový management.

Avšak skutečnou vášeň vkládala už od roku 2012 do oblasti AI, robotizace a quantum computing. V IBM využila příležitosti pracovat s mezinárodními odborníky a účastnit se prvních implementací. V letech 2018 a 2019 se i v rámci Technologické konference v Brně nebo PM konference ve Zlíně zabývala budoucím dopadem AI a robotizace na běžné týmy a profese v IT. Skutečná příležitost prišla ve Fortuna Entertainment Group kde postavila nové oddělení Business Process Management AI & Automation. Se svým týmem odborníků vede strategickou automation transformaci, kde dodávají automation jako službu. Společně dávají businessovým oddělením možnost vypořádat se se svými výzvami pomocí moderních nástrojů automatizace.

Anotace

Příležitosti automatizace aneb ‘if you’re not at the table you’re on the menu’

Slýcháme o tom už roky a někteří stále doufají, že se jich to netýká. Jiní jsou skutečně nenahraditelní. A zbytek ví, že je to nemine.

Roboti a umělá inteligence je už relativně běžnou součástí života, i když o ní nutně nevíme. Už nikoho neděsí, že na zákaznickém chatu prohodí pár frází s robotem. Nikdo se nehroutí z AI analytiky jeho chování na internetu a samořídící auta už nejsou sci-fi. Automatizace se plíživě dostala do našich osobních životů a už nám to tolik nevadí. Co ale tušíme je, že se brzy začne míchat i do naší práce. Pojďme se podívat na transformaci, která je nám blíž, než si myslíme. Zkusme se zamyslet, jestli jsme součástí a pokud ne, tak co s tím.

Přednáška nabídne pohled na jednu strategickou automation transformaci, která začala vizí o moderní společnosti 21. Století.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.