240

Václava Jersáková

HR ředitelka

Sipral a.s.

Václava vystudovala VŠCHT, fakultu potravinářské a biochemické technologie. Po škole pracovala v Institutu hygieny a epidemiologie v Praze, kde hledala cizorodé látky v potravinách. Při návratu z rodičovské dovolené využila nabídku ke změně oboru a 13 let se ve společnosti PwC zabývala daňovým poradenstvím. V PwC vybudovala a vedla tým konzultantů v oblasti Global Mobility, tedy jak správně a efektivně vysílat zaměstnance pracovat do zahraničí. Shoda okolností ji přivedla do čela týmu HR poradců. Práce ji tak zaujala a nadchla, že se rozhodla v HR zůstat. Odešla z poradenského byznysu a 14 let působí na pozici HR ředitelky velkých i menších společností.

V rodinné firmě Sipral je od května 2016. Sipral je stavebně-strojírenská firma, projektuje a vyrábí lehké obvodové pláště budov, které mění tvář Prahy, Paříže, Kodaně či Londýna.

Václava je vdaná, má tři dospělé dcery.

Anotace

Rodina nebo kariéra? Můžeme to (společně) zvládnout.

Kariéra žen (matek) se pochopitelně dotýká i života mužů (otců). Ti, kdo si tím prošli vědí, že není každý den posvícení, ale jde to. Kdy a jak řešit návrat ženy po mateřské dovolené zpět do práce? Jaké okolnosti mohou rozhodování ovlivnit či usnadnit? Jak skloubit rodinný  a pracovní život, aby to nebyl úplný průšvih? Jaký dopad na rodinu má nekonečná manažerská práce a projekty? Během otevřené moderované diskuse 3 generací žen (Václava Jersáková, Martina Kučová a Petra Rejsová) s vámi nasdílíme reálné zkušenosti, příběhy, selhání i úspěchy, které vás mohou inspirovat v dalším rozhodování. Diskusi odřídí zkušený projektový manažer, manžel a otec Michal Korf.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.