Naši partneři

Seznamte se

Chcete se stát partnerem Konference projektového řízení?

Průvodce pro partnery

ORGANIZÁTOR
Komora projektových manažerů

Komora projektových manažerů je zájmovým sdružením fyzických a právnických osob zabývajícím se projektovým řízením. Cílem komory je budování odborného zázemí projektového řízení v ČR (nezávislého na metodice, oboru, zaměstnavateli), na které se bude moci obracet veřejnost v otázkách projektového řízení, a rovněž tak i rozšíření povědomí o projektovém řízení a kultivace profese projektových manažerů aktivním působením v komerční sféře, státní správě a ve školství. Neméně důležitými cíli komory je také sdílení informací a zkušeností mezi projektovými manažery a spolupráce s ostatními sdruženími v oboru projektového řízení bez ohledu na odvětví působení a použitou metodiku.

ORGANIZÁTOR
Symphera

Symphera je školicí a poradenská společnost se zaměřením na projektové řízení. Svým klientům již několik let nabízí ucelené řešení zahrnující školení i konzultace. Nabízí konzultanty a projektové manažery, kteří vědí, jak školit, nebo školitele, kteří vědí, jak řídit projekty. Klienti si u nás nejvíce cení obrovských zkušeností z praxe, srozumitelného, jednoduchého a vtipného předání informací, otevřenosti, vstřícnosti a férového jednání. Symphera poskytuje znalosti, které vychází ze světově uznávaných standardů a nejlepších zkušeností z praxe.

Platinový partner
Unicorn

Unicorn je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu přinášenou našim zákazníkům. Působíme na trhu již od roku 1990 a za tu dobu jsme vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví. Jsme zároveň provozovateli internetové služby Plus4U, ve které nabízíme široké portfolio služeb založených na robustních softwarových řešeních pro malé a střední podniky a hlavně pro lidi.

Naším cílem je vzdělávat lidi a také společnost. Proto jsme v roce 2007 založili Unicorn University, která zároveň provozuje Unicorn Top Gun Academy – komplexní vzdělávací systém pro naše spolupracovníky, tedy pro všechny z nás.

Zlatý partner
OKsystem

Jsme česká softwarová společnost. V oboru ICT úspěšně působíme 30 let. Naše rozsáhlé informační systémy používá státní správa i komerční firmy. Najdete nás v Praze, v Brně a Ostravě.

Zaměřujeme se převážně na vývoj a integraci vlastních aplikačních programových systémů. Zkušenosti, odborná znalost a dobré reference z velkých i menších projektů jsou naší konkurenční výhodou. Umíme projekty s kritickými nároky na výkon, bezpečnost a dostupnost.

Zajistíme komplexní životní cyklus vašeho projektu: od návrhu a vývoje přes nasazení až po provozní podporu a dohled 24/7. Používáme klasické vývojové metody i agilní postupy – iterativní přístup, Scrum.

Nabízíme školení projektového řízení ve spolupráci s lektory Symphera. Patříme mezi největší dodavatele IT školení a certifikačních zkoušek. Najdete u nás kurzy pro uživatele, administrátory i programátory. Autorizované kurzy Microsoft, Cisco, SUSE a testy Pearson VUE.

STŘÍBRNÝ PARTNER
BOOTIQ

BOOTIQ je chytrá softwarová garáž, která se specializuje na vývoj zakázkových projektů, E-Commerce, Fintech a IoT.

V sedmi pobočkách v České republice a na Slovensku je nás již více než 100. Díky rozdělení do malých a sehraných týmů jsme schopni našim klientům dodávat projekty s efektivitou malých „garážovek“ a zároveň využívat zázemí velké firmy.

Stojíme na zkušenostech, které naši manažeři, konzultanti, architekti a vývojáři získali v posledních 15 letech při podpoře předních online společností. Rádi tyto zkušenosti nabídneme i vám.

BRONZOVÝ PARTNER
Projectman

Projectman je síť více než 4 000 profesionálů v oblasti projektového, programového, změnového a agilního řízení a business analýzy. Jsme největší specializovaná firma v oblasti outsourcingu projektového řízení v ČR. Přednášíme na konferencích, spolupracujeme s nejlepšími experty na trhu a odbornými komunitami.

Naši konzultanti jsou pečlivě vybraní lidé z komunity s mimořádným potenciálem a ověřenými referencemi. Průběžně je rozvíjíme v oblasti odborných i „měkkých“ dovedností formou školení, mentoringu a koučingu.

Bronzový partner
Safety nano protect

Výrobce ochranné nanovlákenné roušky. Rouška je chráněna a zapsána jako ochranný průmyslový vzor. Všechny výrobky Safety Nano Protect  jsou patentované, ručně vyráběné v ČR a pouze z českých materiálů.

MEDIÁLNÍ PARTNER
Ekonom

Ekonom je dlouhodobě nejčtenější ekonomický týdeník na českém trhu. Nabízí poutavé čtení pro všechny, kteří hledají nezkreslené informace zpracované s erudicí zkušeného redakčního týmu. Poskytuje objektivní informace pro rozhodování podnikatelů, manažerů, investorů a zástupců veřejné správy. Představuje výjimečné podnikatelské osobnosti, přináší exkluzivní rozhovory, poutavé profily, erudované analýzy, novinky ze světa byznysu a ekonomiky.

Podporovatel
British Chamber of Commerce Czech Republic

The British Chamber of Commerce is a non-profit organisation uniting almost 200 companies representing a wide range of business activities, from large investors to small and medium – sized companies. Its goal is to support economic cooperation between the Czech Republic and the United Kingdom, increase the competitiveness of member companies and create a platform for the emergence of new business opportunities.

PODPOROVATEL
Studentský klub projektového řízení

Studentský klub projektového řízení (SKPŘ) vznikl na počátku roku 2012 při Vysoké škole ekonomické (VŠE) v Praze. Náš klub je složen převážně z absolventů a studentů vysokých škol, které spojuje společný zájem o oblast projektového řízení. Naším hlavním dlouhodobým cílem je přispívat k rozvoji tohoto dynamicky rozvíjejícího se oboru v České republice.
Pro naše členy pořádáme vždy v průběhu semestru pravidelné schůzky, kde:
– získávají teoretické znalosti a praktické dovednosti v oblasti projektového řízení i dalších manažerských dovedností,
– nabízíme možnost zapojit se do řízení a realizace reálných projektů (interních či od našich partnerů),
– zprostředkováváme členům pracovní příležitosti od našich partnerů,
– mají příležitost poznat se s lidmi podobného zaměření a sdílet navzájem své zkušenosti.

Mimo to pořádáme další odborné přednášky a workshopy za účasti manažerů z praxe.