240

Lusine Yeremyan

Delivery & Transformation Manager

Lusine je arménská Američanka, která získala bakalářský titul v oboru radiační biologie na Suffolk University (Boston, USA). Lusine pracuje v oblasti technologií po celou dobu své devatenáctileté kariéry.

Jedním z jejích prvních významných úspěchů bylo úspěšné vedení týmu odpovědného za budování telekomunikační infrastruktury v Bostonu (USA). Nebyl to jen tak ledajaký tým – technici byli součástí tvrdých odborů, což vyžadovalo jedinečný přístup. Právě v této práci poprvé poznala sílu tzv. Servant Leadership.

Mezi její další úspěchy patří programové řízení zavádění nových technologií v regionu EMEA a LATAM pro společnost s mnohamiliardovým obratem, dohled nad komplexní konvergencí a automatizací procesů pro více než 1000 uživatelů v organizaci Engineering and Service Delivery a pomoc vedení globální společnosti vyrábějící cement a stavební materiály při realizaci digitální transformace.

Během své kariéry Lusine zdokonalovala a pilovala své vůdčí schopnosti a dospěla k závěru, že tzv. Servant Leadership je nejlepší metodou, kterou lze použít k budování a udržení vysoce motivovaných a produktivních týmů. Ve volném čase ráda vaří a tráví čas s přáteli a rodinou.

Anotace

Servant Leadership: How to help your teams become highly motivated and productive.

Research shows companies with disengaged employees earn lower profits. More often than not, organizations have low employee satisfaction and high employee turnover. Why? Management style and culture has a direct impact on employee happiness. Join Lusine Yeremyan to discuss Servant Leadership, a method used to build not only excited but also highly productive teams. What is the magic behind it? What are the principles and characteristics of a Servant Leader? Let’s identify at least 3 key things you can do to help your teams become more successful.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.