240

Roman Šmiřák

Spoluzakladatel RainFellows

RainFellows

Roman Šmiřák je spoluzakladatel společnosti RainFellows a působí i v dalších projektech  (Newired, Avogado, BrainBrush) jako jednatel či společník. Je členem profesní sítě RedButton a podnikatelské komunity BusinessCon. Do manažerského světa vstoupil Roman před 19 lety, kdy se stal vedoucím ostravské pobočky IT společnosti. Celou  kariéru se zabývá jak otázkou efektivního fungování organizací pomocí Agile a Lean technik, rámců a nástrojů, tak i velmi důležitou psychologicko – vztahovou rovinou. Jeho vášní je, kromě hokeje, především inspirovat a motivovat.

Anotace

Agile mindset – jak k němu?

Přeskupíte firmu do agilní struktury, nastavíte mechanismy pro spolupráci a lidi pořád nic? Například posadíte Business a IT k sobě, pořádáte společné retrospektivy a stále spolu dostatečně nekomunikují, jako by byli odděleni neviditelnou zdí? To proto, že nedošlo k přepnutí v hlavách – v těch pořád ty zdi jsou.

Pojďme nahlédnout do hlav lidí a podívejme se na jejich přesvědčení a postoje. Od pasivní “oběti” korporátu dělající jen svou práci, přes “hvězdu”, která ví vše nejlépe až k spolupráci a komunikaci napříč týmy. Nasdílíme konkrétní tipy, jak lidmi pracovat, aby postupně k přepnutí došlo. Let’s connect the dots.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.