240

Zbyněk Krebs

Člen Výboru, Společnost pro projektové řízení, z.s.

Absolvent ČVUT-FEL, certifikovaný senior project manager IPMA Level B. Zakladatel společnosti KSW System s.r.o., zabývající se kromě jiného školením a konzultacemi v oblasti projektového řízení a managementu obecně. Člen společností: Společnost pro projektové řízení a Česká Technologická Platforma – Smart Grid. Zkušební komisař Certifikačního orgánu IPMA.

Aplikovanému projektovému řízení především v oblasti ICT se věnuje již více než 20 let. Během své dlouholeté praxe vedl mnoho pracovních a projektových týmů zabývajících se implementací podnikových informačních systémů v bankovnictví, pojišťovnictví, ve výrobních podnicích a v energetice. V řadě případů se jednalo o mezinárodní tým složený z odborníků z celého světa realizující projekty pro významné nadnárodní společnosti. Získané zkušenosti a poznatky rád předává zájemcům o moderní řízení jako lektor a konzultant.

Anotace

Nebojte se delegovat, aneb zahrajte si „Delegation Poker“

WORKSHOP

Máte strach delegovat činnosti, úkoly ale také odpovědnost a pravomoci na jiné členy vašeho týmu, nebo naopak patříte do skupiny lidí, kterým delegování nečiní potíže? Které činnosti a v jaké míře jste ochotni delegovat na ostatní a které už ne a naopak, které činnosti jste ochotni převzít a které ne? Je potřeba ještě manažer, který deleguje většinu svých činností? Zahrajte si „Delegation Poker“ a najděte odpovědi na tyto a další podobné otázky.

Správné delegování činností, pravomocí a odpovědností je jednou ze základních ale také jednou z nelehkých kompetencí každého manažera či vedoucího týmu. Na workshopu se dozvíte, jak lze hravou formou rozhodnout, co a na jaké úrovni delegovat na jiné členy vašeho týmu ať již projektového, firemního, sportovního ale třeba také rodinného. Zároveň se naučíte, jak výsledky procesu delegování prezentovat, aby byly užitečné hlavně pro váš tým.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.