156

Petr Nesládek

Vedoucí vývoje produktů, certifikovaný SAFe leader

Tieto

Petr pracuje jako vedoucí vývoje produktů, kde usiluje o propojení jednotlivých částí organizace a efektivní komunikaci vedoucí k dosažení firemních cílů. Petr se při vývoji a dodávkách produktů zaměřuje na agilní způsob práce a následování obchodních cílů a požadavků. Petr má zkušenosti se zakládáním mezinárodních týmů, které naplňují vizi korporace společně s procesy, komunikací a dodávkami  zákazníkovi dle jeho specifikací. Petr je certifikovaný SAFe leader, jenž školí a dále rozšiřuje tuto znalost v korporaci. V současnosti vede vývoj produktu multicloud, který je dalším evolučním krokem společnosti Tieto.

Anotace

Agilita v korporaci

WORKSHOP

Agilní přístup se stal v poslední době vyžadovanou disciplínou, která pomáhá zefektivnit development a zrychlit dodávku zákazníkovi. Požadavky zákazníka jsou kontrolovány v intervalech tak, aby zákazník i dodavatel rozuměli zadání, jež definuje výsledný produkt.
To byla trocha teorie. A jak tomu je v praxi? V malých společnostech či projektech je zavedení těchto procesů, myšlení a porozumění závislé na proaktivitě relativně malé skupiny lidí. Tady není náročné změnit práci na agilní přístup. Pokud se ale podíváme na korporace, přístup je malinko odlišný. U velkých korporací, jako je třeba Tieto, se vytvářejí roční finanční plány. Je vyžadována spolupráce o více jak 100 členech a management tvoří polovinu organizační struktury.
Rád vám předám zkušenosti z takovéto korporátní změny. Představím vám koncept scale agile, v Tieto případě SAFe metodologie. Prezentace bude plná příkladů, jak jsme zvládli plánování, závislosti, implementace a následné dodávky a kontroly na úrovni řízení portfolia. A zmíním samozřejmě i to, co se nám nepodařilo, nebo s čím se trápíme.

Z workshopů si odnesete zkušenosti a rady, jak scale agile (SAFe) implementovat, na co si dát pozor a jak na tento přístup korporaci připravit.

 

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.