240

Jan Doležal

Ředitel PM Consulting s.r.o.

PM Consulting s.r.o.

Zabývá se především optimalizací systému řízení projektů v organizacích a vývojem simulačních her sloužících jako trénink projektového řízení.

Projektovému řízení se aktivně věnuje od roku 2001. Je ředitelem, trenérem a poradcem ve společnosti PM Consulting s.r.o, vyučuje projektové řízení na Newton Colledge.  Dříve působil jako specialista na volné noze, krátce jako projektový manažer ve firmě Logos, a. s., a ještě dříve působil několik let ve východočeské společnosti Mikroelektronika, s. r. o., kde zavedl projektové řízení, zastával pozici vedoucího projektové kanceláře (Senior project manager) a řídil velké mezinárodní projekty (Evropa, Jižní Amerika).

Je vedoucím autorem několika knih o projektovém řízení, např. „Projektový management“, „5 kroků k úspěšnému projektu“ nebo „Projektový management v praxi„.

Anotace

„Spustit projekt? Seberte požadavky, projednejte možnosti, zvažte rizika a rozhodněte!“

WORKSHOP

Zavítejte s námi do smyšlené jihoamerické země Valverde, kde se místní energetický podnik VES (Valverde Energetico Servicio) rozhoduje, zda postavit či nepostavit přehradu a vodní elektrárnu. S jednou z variant přichází firma Skodos Energos, jinou variantu předkládá společnost ZIEMENZ. Na celou věc mají názor jak obyvatelé nedalekého města Santales, tak indiáni, kteří v dané oblasti také žijí.

V ukázce našeho nového role-play tréninku zastanete klíčové zainteresované strany a bude na vás, zda a pro kterou variantu se investor VES v rámci svého business case rozhodne. Očekávejte složitá vyjednávání, nejednoznačné situace a nečernobílá řešení!

Pmconsulting

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.