161

Petra Crhak

Projektová manažerka

TIETO

Petra již 14 let pracuje jako projektová manažerka na různých projektech či v rámci mezinárodních partnerství. Má 8 let zkušeností z rolí jako je Delivery Manager, Program, Portfolio, Transition a Roll out Manager. Zakládala několik projektových kanceláří v týmech z různých mezinárodních lokací. Aktivně se také podílí na sales i pre-sales fázi. Své zkušenosti využívá při mentoringu a školeních v PM. Ve svých projektech kombinuje klasické i agilní přístupy pro dosažení nejlepších výsledků. K tomu jí také napomáhají zkušenosti s ISO 9001, coaching a lektorování v komunikaci, kooperaci, řešení problémů aj. V mnoha zmíněných oblastech je také certifikovanou školitelkou.

Anotace

Generace X, Y, Z: Hrozba, či příležitost pro současný svět?

WORKSHOP

 

Na pracovišti, projektu či zakázce, se vždy potkávali lidé různého věku, zvyků, povah a zásad, kteří musí spolupracovat a adaptovat se na dynamiku firemního prostředí. Je logické, že se najdou skupiny, které mají odlišné priority. Díky rychlému rozvoji a modernizaci společnosti dochází k výraznějšímu vymezení jednotlivých generací.

Součástí mé prezentace bude představení generační mapy, popis jednotlivých generací, postřehy a tipy na to jak se dařilo s jednotlivými generacemi pracovat a využít jejich potenciálu. Nejen precizní používání projektových metodik vede k úspěšné realizaci projektů. Klasický trojimperativ se rozšiřuje o další rozměr: spokojený realizační tým!

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.