240

Miroslav Suchopar

Atlassian Solution Architect

MoroSystems

Kdo jste Mirku a co primárně děláte a co je v životě Vaším cílem?

Už od studia na vysoké škole se zabývám řízením IT projektů a portfólií, a snažím se hledat cestu neustálého zdokonalování této disciplíny. Ačkoliv jsem si prošel vícero pozicemi, všechny se točili okolo projektového managementu. Aktuálně působím v roli Atlassian Solution Architect ve firmě MoroSystems. Hlavní náplní mé práce je pomáhat našim zákazníkům nastavit a zefektivnit procesy řízení IT vývojových projektů. Dá se říct, že si tím již částečně plním svůj pracovní sen. Tím je pomáhat firmám a týmům dosahovat lepších výsledků na základě best practices a individuálního přístupu.

Letošní téma je Tips & Tricks, jaké jsou hlavní myšlenky, o kterých budete chtít mluvit?

Jak s lehkostí a efektivně využít Atlassian nástroje pro řízení IT vývojových projektů.

Jak si osobně představujete člověka, o kterém byste řekl, že je v nějakém svém oboru Experienced Professional a že pracuje s fortelem?

Pro mě je to člověk, který je dlouholetým odborníkem v určité oblasti, a který zároveň disponuje dostatečnou dávkou předvídavosti, zdravého úsudku a empatie. Takový člověk pak dokáže obratně reagovat na jednotlivé situace a najít optimální řešení vedoucí ke spokojenosti všech zúčastněných stran.

Anotace

Když potřebujete víc než tužku a papír – Aneb tipy pro efektivitu s Atlassian nástroji

Projekťáci z firmy Projectman se spojili s MoroSystems, prvním Atlassian platinovým partnerem, aby v rámci workshopu přiblížili nadupaný výčet tipů a pomůcek za pomoci Atlassian nástrojů. Nečekejte únavné rozbory produktů a jejich funkcionalit. Projectman s Moro systems připravil “speedy” nalejvárnu toho nejpotřebnějšího vědění a oblíbených vychytávek, které na svých projektech ihned uplatníte.

Jak můžeme vědět, co je nejpotřebnější? Vy nám to řeknete! Zastavte se u našeho stolku/ hlasujte v aplikaci MYIA a řekněte nám, s čím si při využívání Atlassian nástrojů nevíte rady. Na workshopu se k vašemu podnětu vrátíme.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.