240

Karel Hrubý

Program manager I RTE

ČSOB

Karel je zkušený projektový a programový manažer, který se pohybuje v bankovním sektoru už více než 13 let. Od loňského roku aktivně působí také v roli Release Train Engineer (RTE) a je nedílnou součástí agilní transformace v ČSOB.

Karle, můžete nám popsat Vaši profesní roli, tedy kdo vlastně jste?

I když se na mé vizitce v průběhu času jména pracovních pozic postupně mění, jsem stále duší i tělem projekťák. A to i v osobním životě. Mám rád věci naplánované, umím pružně reagovat a odstraňovat impedimenty, které jdou proti plánu. Životní cíl je pro mě intimní záležitost, která souvisí s dlouhodobými životními hodnotami a postoji. Mým profesním cílem je být dobrý v tom, co dělám.

Letošní téma 13. ročníku konference je „Tips & Tricks“. Jaké jsou hlavní myšlenky, o kterých budete chtít mluvit a účastníkům předat?

Agilita není chaos, ale má plán a řád, což mi vyhovuje. Rád bych se vámi podělil o triky a tipy, jak s agilitou nakládáme my v ČSOB.

Jak si osobně představujete člověka, o kterém byste řekl, že je v nějakém svém oboru Experienced Professional a že pracuje s fortelem?

Pro mě je to člověk, který danému tématu rozumí. Je přirozenou autoritou pro své kolegy a umí se i sám sobě zasmát. Nemluví, jen aby byl slyšet za každou cenu, ale naopak umí naslouchat druhým a přemýšlet o jejich názoru.

Anotace

WaTerFall 2 Agile aneb nic není černo-bílé

Chcete se dozvědět, kam se po roce a půl posunula agilita ve společnosti, kde není shora „nařízena“? Kde se agilita tvoří v týmech tam, kde to má přínos? Kde se stále naráží na neprozkoumané území spolupráce agilních, projektových a liniových týmů? Kde se nebojíme nadále používat slovo projekt a projektový manažer? Chcete se dozvědět, co udělala agilita za rok a půl implementace s organizací? V ČSOB je pro nás agilita cestou k obchodním výsledkům. Je to cesta po které jdeme už přes rok a nebojíme se o našem přístupu diskutovat. Očekávejte otevřenou zpověď o radostech i strastech zavádění agilního přístupu v jedné z největších českých bank. Naši cestu z pohledů vize, transformace i exekuce vám představí:

Josef Šedivý – Leader agilní transformace, Karel Hrubý – Release Train Engineer vlaků Identity a Beyond Banking a Roman Mašek – IT manažer Digital Services a System Engineer vlaků Identity, Beyond Banking

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.