240

Jan Doležal

Ředitel a jednatel PM Consulting

PM Consulting

Certifikovaný SCRUM Product Owner a SCRUM Master (SCRUM Alliance), certifikovaný Projektový Manažer IPMA® Level B a PMI® Project Management Professional, licencovaný facilitátor Managementu 3.0. Vystudoval Fakultu strojního inženýrství na Vysokém učení technickém v Brně.

Ředitel poradenské a vzdělávací společnosti PM CONSULTING s.r.o.

Zabývá se zejména agilními transformacemi, optimalizací systému řízení projektů v organizacích a vývojem simulačních her sloužících jako trénink projektového řízení.

Na řízení projektů a vývoji produktů se aktivně podílí od roku 2001. Dříve pracoval jako nezávislý odborník, krátce jako projektový manažer v Logos a.s., a před tím několik let pracoval ve východočeské společnosti Mikroelektronika s.r.o., kde zavedl projektový management a řídil velké mezinárodní projekty (Evropa, Jižní Amerika).

Je vedoucím autorem několika knih o projektovém řízení, například „Projektový management“ nebo „5 kroků k úspěšnému projektu“.

Anotace

Delegation & Empowerment for Business agility (powered by Management 3.0)

Description: Management very often fears to delegate decision/making powers, and team members are afraid of making decisions on their own (and thus taking on responsibility). We’ll show you how to change from a leader-follower model to leader-leader culture.

  • You will understand what is Management 3.0 and why it is very useful for busines agility.
  • You will learn how (and why) to get from Top – Down delegation model (where empowered team is not possible) to a Bottom – up delegation of empowered team.
  • You will experience Delegation poker and Delegation board (Management 3.0 tools) – we are going to play it!

Session format:

  • 10 min Introduction about Management 3.0
  • 15 min explaining bottom-up delegation mindset
  • 30 min playing Delegation poker with Delegation Board
  • 5 min debrief, buffer

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.