240

Martina Kučová

HR ředitelka

PwC

Martina je HR ředitelka společnosti PwC. Je zodpovědná za strategické cíle v oblasti lidských zdrojů s důrazem na adaptivitu a digitalizaci společnosti i jedince. Velmi ráda pomáhá ostatním objevovat jejich nadání a vášně a povzbuzuje je na cestě k dosažení jejich osobních a profesních cílů.

Je zkušeným mentorem a coachem. Aktivně se účastní řady mezifiremních mentoringových programů jako např. Odyssea či MyGrowSpace.

12 let vedla rozsáhlé portfolio auditních zakázek podle českých i mezinárodních účetních standardů napříč odvětvími. V minulosti působila jako Finanční ředitelka v Raiffeisenbank či Finanční analytik derivátových produktů v TD Securities v Kanadě.

Od roku 2019 zastupuje Českou republiku v mezinárodním shromáždění ACCA.

Je také velmi aktivní v oblasti společensky odpovědných aktivit a je ambasadorem CSR aktivit ve společnosti PwC.

Mimo práci relaxuje při vysokohorských túrách či cvičením jógy. Miluje skvělé jídlo a víno. Je matkou tří dospívajících dětí.

Anotace

Rodina nebo kariéra? Můžeme to (společně) zvládnout.

Kariéra žen (matek) se pochopitelně dotýká i života mužů (otců). Ti, kdo si tím prošli vědí, že není každý den posvícení, ale jde to. Kdy a jak řešit návrat ženy po mateřské dovolené zpět do práce? Jaké okolnosti mohou rozhodování ovlivnit či usnadnit? Jak skloubit rodinný  a pracovní život, aby to nebyl úplný průšvih? Jaký dopad na rodinu má nekonečná manažerská práce a projekty? Během otevřené moderované diskuse 3 generací žen (Václava Jersáková, Martina Kučová a Petra Rejsová) s vámi nasdílíme reálné zkušenosti, příběhy, selhání i úspěchy, které vás mohou inspirovat v dalším rozhodování. Diskusi odřídí zkušený projektový manažer, manžel a otec Michal Korf.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.