240

Michal Fedorko

Division Delivery Manager

Actum Digital

Michal Fedorko působí poslední tři roky ve společnosti Actum Digital, ve které se věnuje vývoji nad produkty Adobe a SAP. Nejdříve zde působil jako projekťák, nyní jako ředitel vývoje divize. Na této pozici úspěšně řídí mezinárodní projekty digitální transformace v agilním prostředí s využitím certifikací SAFe a Scrum PO & SM. S tím se pojí, mimo jiné,  zodpovědnost za realizaci projektů v rámci rozpočtu, času a s vynikajícími výsledky, a v neposlední řadě také  zodpovědnost za spokojenost zákazníků. Aktuálně se Michal Fedorko zabývá především delivery platforem CMS, ale vždy se aktivně zajímal i o vývoj finančních a bankovních aplikací.

Duší je Michal spíše agilista, ale s nohama na zemi a s projektovým plánem v ruce.

Anotace

Jak uřídit hackathon #férznámka? Aneb jak vyvinout státní zakázku za dva dny.

Novináři, politici, kamery, mikrofony, chaos a velké odhodlání. To vše jste mohli vidět v médiích, ale jak probíhal hackathon #férznámka ve skutečnosti?

Jaké to opravdu bylo uřídit více než 120hlavý tým odborníků? Jakou taktiku zvolit s neomezenými zdroji, ale se šibeničním termínem? Dá se v podobném prostředí vybudovat organizační struktura a bude vůbec k něčemu?

Na tohle a mnoho dalšího se dozvíte odpovědi v přednášce Michala Fedorko ze zákulisí organizace největšího českého hackathonu.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.