240

Bohdan Suchánek

Digitální design (Výkonný manažer) a ReDi SAFe Train (Produktový manažer)

ČSOB

Je ze Zlína a od 15 let dělal brigádnicky kousky obuvi v národním podniku Svit na strojích firmy Baťa. V roce 1991 odjel na 2 roky na pracovně-studijně-poznávací pobyt v USA. V roce 1993 založil studentský klub, v roce 1995 spoluzaložil a vedl design studio. Od roku 2005 působí ve Skupině ČSOB ve společnostech ČSOB Leasing, Hypoteční banka a ČSOB. Jeho doménou je marketing, design, inovace, change management. V letech 2015 – 2017 pracoval v KBC, kde měl na starosti skupinové iniciativy v oblasti marketingu, designu a inovací. Vedle Digitálního designu rozjíždí v ČSOB ReDi SAFe Train. Absolvoval podnikovou ekonomiku na VŠE a odborné kurzy v LA a Londýně. Je certifikovaný SAFe agilist. Je vytvrvalec.

Anotace

Tvoříme nový svět… ale teprve s tím začínáme…

V ČSOB začínáme rozjíždět smart agilní transformaci. Proč smart? Protože ji chceme dělat chytře – chceme ji dělat tam, kde to dává smysl a má přidanou hodnotu. Nicméně zatím jsme relativně na začátku, protože jsme s agilní transformací začali teprve v lednu letošního roku. Kam jsme se zatím dostali, vám přijdou vyprávět:

Bohdan Suchánek – Bohdan je šéf Digitálního Designu v ČSOB a podělí se s vámi o pohled ze strany businessu na agilní transformaci; o pohled na agilní transformaci ze strany IT se s Vámi podělí Luděk Šlegr – šéf IT ČSOB a třetím mušketýrem bude Marek Adamec, šéf Projektů a architektury, který s vámi nasdílí svou zkušenost z pohledu projektových manažerů a Agilního kompetenčního centra.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.