240

Petra Pipreková

Team Manager vývojového týmu

Shopsys

Petra Pipreková se podílí na tvorbě škálovatelné e-commerce platformy pro velké e-commerce hráče. Ve společnosti Shopsys si během čtyř let prošla pozicemi projektového manažera, Scrum Mastera a momentálně působí jako Team Manager vývojového týmu. Scrum je jejím každodenním chlebem. O své kluky programátorské se stará jako o vlastní. Práce ji naplňuje a ráda čelí novým výzvám a možnostem. Mimo práci má záliby v poznávání nových míst, miluje řeckou kuchyni a je pravidelným účastníkem festivalu Colours of Ostrava.

240

Václav Macíček

Projektový manažer

Shopsys

Vašek Macíček se během tří let vypracoval z pozice asistenta projektového manažera na pozici vedoucího oddělení nových zakázek. Jako projektový manažer teď pracuje ve společnosti Shopsys, která staví velké e-shopy na míru. Vašek má zkušenosti s řízením krátkodobých i dlouhodobých projektů, malých či velkých firem. Díky své touze po vědění, jeho přizpůsobivosti a silné touze po poznání nového na sobě Vašek pracuje a každý den se posouvá dál. Baví ho v práci aplikovat agilní postupy a jejich aplikace do týmu. Kromě sportu ho baví čtení a vše kolem projektového řízení.

Anotace

Začínáme s retrospektivou

Ať už řídíte komplexní změnu nebo agilní či jinou transformaci, klíčem je umět se vždy poučit z předešlých úspěchů, ale i chyb. Jedna z možných technik je Retrospektiva. Náš workshop je určen pro všechny, kteří chtějí začít s retrospektivami, ale neví, jak na to.

V průběhu workshopu si vysvětlíme, co je to retrospektiva, k čemu slouží a jaké jsou její formy. Co vše by měl člověk, který ji vede, umět a jak mohou vypadat výsledky retrospektivy? Jak s nimi dále pracovat? Tento workshop nebude jen o teorii. Zahrajeme si hru, v niž najdeme principy Agilního způsobu vývoje a na jejímž základě si vyzkoušíme udělat reálnou retrospektivu.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.