240

Martin Klusoň

Managing Director in Symphera, Honorary President of KPM

Symphera

Martin je jednou z uznávaných tváří českého projektového managementu. Za posledních dvacet pět let působil na pozicích generálního ředitele, konzultanta, lektora, programového a projektového manažera. Založil společnost Symphera poskytující služby v oblasti projektového řízení. Vyškolil několik tisíc projektových manažerů, product ownerů a scrum masterů v ČR, Evropě či USA. Pomáhá klientům na významných projektech s agilními transformacemi, implementací metodiky, nastavením PMO či posuzováním zralosti společnosti nebo projektových manažerů. Martin je zakladatelem a čestným prezidentem Komory Projektových Manažerů v ČR. Přednáší na odborných konferencích, píše odborné články.
Mezi klienty, se kterými Symphera dlouhodobě spolupracuje, patří např. ČSOB, ČEZ, DHL, Orange, Vodafone, IBM, RFE, Oracle, AVG, Hewlett-Packard, Deloitte, Mall a další.

Anotace

Představení HR, PMO, IT, Portfolia apod., dokonale agilní firmy – Utopia s.r.o.

Utopia s.r.o. je firma po úspěšně dokončené agilní transformaci. Pojďme se společně podívat přímo do srdce některých klíčových oddělení – HR, Řízení Portfolia, Agilní Projektové Kanceláře, IT či Nákupu. Potkejme se s Agilním Projektovým Manažerem a třeba i s jeho kolegou na pozici Product Owner. Předáme vám vše nezbytné, možná i něco navíc. Záležet bude na vás a také na vašich dotazech. Aneb těšte se na agilní prezentaci!

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.