240

Tomáš Koníček

Product owner

Česká spořitelna

Jmenuji se Tom Koníček a v současné době pomáhám naši banku posunout, jak tomu říkáme interně, do „future bank“. To je pracovat více dohromady a nedělit se na business a IT, zorganizovat se kolem klientského zážitku a ne do úseků, odborů apod. a software dodávat v kratších cyklech a třeba i agilně. Dříve jsem ve Erste Group pracoval v korporátním bankovnictví a finančních trzích na obchodních anebo projektových pozicích.

Anotace

Spořitelna na cestě do „future bank“

V roce 2017 jsme se vydali na cestu, která nám pomůže být blíže klientům, lépe jim naslouchat a co nejpřesněji a nejrychleji reagovat na jejich potřeby – na cestu do “future bank”. Asi si říkáte, že na tom není nic zvláštního, že by to měla dělat každá banka… Jenže jak změnit 190 let starou banku na moderní a flexibilní organizaci? Má se klient přizpůsobit bance, nebo banka klientovi?

Poslechněte si příběh, jak jsme na to šli v České spořitelně. Uslyšíte o bourání sil, zahození staré organizační struktury, sloučení byznysu a IT a zorganizování se podle klientských cest. Vysvětlíme, jestli je lepší se naučit rychle failovat a dodávat menší části, nebo utrácet peníze a čas na obřích projektech. A nezapomeneme na naše oblíbené zkratky KPIs, OKRs a další pojmy agilní slovníčku.

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.