240

Filip Dřímalka

Digital transformation consultant

Digiskills.cz

Filip Dřímalka je odborník na digitální transformaci firem se zaměřením na inovace a budování digitálních kompetencí firem i jejich zaměstnanců. Pomáhá organizacím v regionu střední a východní evropy s technologickými inovacemi, transformací jejich digitální kultury a propojováním s technologickými firmami a startupy. Mezi jeho zákazníky patří společnosti jako Škoda Auto, ČSOB, innogy, T-Mobile, Sodexo, Henkel, Boehringer Ingelheim, České radiokomunikace, Zeppelin, Microsoft, Inoutic, KB, Sazka, AXA nebo Philip Morris.

Je autorem metodologie „HOT – Digital Transformation Framework“, která je zaměřená na rozvoj lidských, organizačních a technologických kompetencí ve firmách, které chtějí být připraveny na digitální budoucnost. Tato metodologie dnes slouží jako základ vzdělávacích a rozvojových programů v několika firmách z Czech TOP 100.

240

Ondřej Vích

Digital Strategy Leader

AXA

Ondřej Vích působí na pozici Digital Strategy Leader v rámci finanční skupiny AXA pro Českou republiku a Slovensko. Má za sebou více než 20 let zkušeností v oblasti digitálního marketingu a e-commerce. V minulosti působil ve společnostech Eurotel (nyní O2), Vodafone ČR nebo DIRECT Pojišťovna. V letech 2012–2016 zodpovídal v pojišťovně AEGON za rozvoj e-business aktivit v CEE regionu.

240

Radek Petr

Head of Delivery

MoroSystems

Radek Petr působí jako Head of Delivery v technologické firmě MoroSystems. Specializuje se na adopci agilních principů a mindsetu v oblasti dodávky software a spolupráce lidí. Stojí za ním velké dodávky pro společnosti jako T-Mobile, AXA, Česká pojišťovna, GE Money Bank (MONETA Money Bank) a další.

Anotace

Boříme mýty o agilním řízení

O agilu se mluví všude. Jaké jsou ale reálné zkušenosti s agilním řízením ve firmách, které dobře znáte ze svého okolí? Na to nám odpoví příběhy lidí, pro které je agilita každodenní chleba.

Na konkrétních příkladech z praxe vám naši hosté představí pravou tvář agilního řízení. Odhalí jeho praktické výhody a zcela otevřeně promluví o jeho nevýhodách. A k tomu zboří celou řadu mýtů. Například, že agilní řízení se hodí pro každou situaci, nebo že agile znamená neplánovat a neřídit. Zvlášť pikantní bude porovnání agility z konzultačního, zákaznického a dodavatelského pohledu tří odlišných společností – Digiskills.cz, AXA a MoroSystems.

Z diskuze si odnesete:

  • Konkrétní příklady, kdy agile funguje a kdy není správnou cestou.
  • Pohled do zákulisí dvou rozdílných firem, které agilně spolupracují.
  • Odpověď na otázku, jaká jsou úskalí agilního řízení ve velké firmě.
  • Jakým problémům čelí agilní softwarová firma na zákaznických projektech.

Všichni účastníci jsou připravení odpovídat na vaše otázky a pomoci vám poznat agile takový, jaký opravdu je.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.