240

Jan Macek

Viceprezident pro vývoj software

Vendavo

Honza se pohybuje v oblasti vývoje software posledních dvacet let. Vždy se snažil nahlížet na software komplexně ze všech úhlů, a proto do své zkušenosti může zařadit kromě vývoje a řízení vývoje i produktový management nebo sales/marketing. Za svou kariéru viděl nepřeberné množství úspěšných i méně úspěšných způsobů dodávání software a řídil několik agilních transformací.

V současné době pracuje jako viceprezident pro vývoj software ve společnosti Vendavo a řídí evropská vývojová centra v Praze, Ostravě, Hradci Králové, Stockholmu a ve Skopje.

Anotace

Agile do týmů i organizace – praktické kroky a metody

Která role je klíčová v agilním týmu? Je rozumné z projektových manažerů udělat scrum mastery? Jak přesvědčit senior leadership, že transformace skutečně něco zlepšila, ale současně se vyhnout nerealistickým očekáváním? Jak udělat transformaci agilně a stát se tak opravdu agilním? A co je opravdu to nejdůležitější pro agilní dodávání, co se obvykle nikde nedočtete?

Během tohoto interaktivního workshopu probereme klíčové změny potřebné pro agilní transformaci a jejich reálné dopady na týmu a firmu. Změny budou probírány na základě zkušenosti z několika vysoce škálovaných, interně řízených transformací. Klíčové je, že tyto změny byly posuzovány v dlouhodobém horizontu, což umožňuje zachytit neočekávané dopady některých kroků.

Cílem je poskytnout účastníkům toolbox s ověřenými nástroji ke změně, s porozuměním důvodů pro tyto kroky, který v konečném důsledky umožní vyhnutí se transformaci „podle knihy“.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.