240

Tomas Szaszi

Strategy & Innovation Leader

Více než deset roků se věnuje produktovému a projektovému managementu, především se zaměřením na vývoj softwaru a embedded systémů v regulovaných industriálních doménách. Jednu třetinu svého profesního života strávil v zahraničí (USA, Čína, Indie), kde vedl globální týmy.

V současnosti je zodpovědný za strategie a inovace v nadnárodní společnosti. Zde má na starosti i iniciativu Inovačního Ekosystému, jehož úlohou je vytvoření efektivní platformy pro rychlé prototypování komerčních příležitosti v oblasti EMEA. Ekosystém zahrnuje výstavbu prototypovacích laboratoří a spolupráci s předními univerzitami, inovačními centry, malými a středními podniky a startup-mi.

Anotace

Továrna na inovace

Doba, kdy dobrá myšlenka stačila na vytvoření úspěšné inovace, je pryč. Inovovat znamená odhadnout správný čas, založit správný tým, mít správnou myšlenku a nastavit správný obchodní model. Kontinuální a agresivní inovace produktu a byznysu vyžadují transformaci firemní kultury, dovedností a strategie. Vedení digitální transformace v korporátu znamená dlouhodobý a kontinuální proces změn, kde jedinou cestou k úspěchu je využití novodobých technologií za pomoci talentovaných a odhodlaných lidí.

Jak efektivně vytvořit a vést inovační ekosystém v nadnárodní firmě, která působí v oblasti regulovaných trhů? Jak flexibilně a pohotově reagovat na potřeby koncových zákazníků různých kultur a národností v oblasti B2B? Jak se nebát přetvářet bláznivé myšlenky do prototypů a transformovat produktové portfolio a zároveň způsobit revoluci na daném trhu? Jak inovační projekty řídit, kdy je podpořit a kdy se nebát projekt “zabít”? Všem těmto otázkám se budeme věnovat.

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.