161

Petra Crhak

Senior program manager

Tieto

Petra již 14 let pracuje jako projektová manažerka na různých projektech v mezinárodním kontextu. Má 8 let zkušeností z rolí jako je Delivery Manager, Program Manager, Portfolio Manager, Transition Manager a Roll out Manager. Zakládala několik projektových kanceláří v týmech z různých mezinárodních lokací. V současné době působí jako Business coach přímo u severských zákazníků, převážně norských. Aktivně se také podílí na sales i pre-sales fázi se zaměřením na plánování a realizací zakázek. Své zkušenosti využívá při mentoringu a školeních v PM. Ve svých projektech kombinuje klasické i agilní přístupy pro dosažení nejlepších výsledků. K tomu jí také napomáhají zkušenosti s ISO 9001, coachingem a lektorováním v komunikaci, kooperaci, řešení problémů aj. V mnoha zmíněných oblastech je také certifikovanou školitelkou.

Anotace

Start at the End!

WORKSHOP

Stává se vám, že je pro vás náročné ukončit projekt, který vedete? Vleče se, zákazník odmítá potvrdit předávací protokol a stále čeká něco víc od vaší práce? Někdy je to víc pracné než samotné zahájení?

Často je opravdu obtížné při zahájení definovat vše, co má být výsledkem a v případě dlouhých projektů se zájmy, cíle a trendy mohou v průběhu výrazně změnit. Co s tím? Jaké jsou možnosti definování cílů, výstupů v kvalitě, která přinese spokojenost nejen zákazníkovi? A hlavně jaká jsou očekávání zákazníka? Známe je? Zná je on sám? Co chceme mít jako nejlepší výsledek pro všechny? Zamysleme se nad samotným zadáním, požadavky, trendy, jednotlivými akcemi, flexibilitou, změnovým řízením či nad akceptaci výstupů samotnou. Zamysleme se nad očekáváním a kontraktem, ale ne tím na papíře, ale tím co si myslí zákazník, že dostane a co my mu doručíme!
Součástí presentace bude ukázka zadání s přímou vazbou na očekávání, případové studie a praktické tipy jak „projekt začít na konci.“

Přihlašování na workshopy letos nebude. Volíme pro 10. ročník novinku aneb kdo dřív přijde, ten dřív mele. 

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.