200

Vlastimil Poláček

Senior konzultant a projektový manažer

inzagi, s.r.o.

Vlasta působí více než dvacet let v oblasti projektového řízení v různých rolích, jako projektový manažer na straně systémového integrátora, v rámci projektové kanceláře telekomunikačního operátora, produktový manažer, business konzultant nebo vedoucí implementačního týmu. Je certifikovaným projektovým manažerem. Má dlouholeté zkušenosti z konzultační podpory a implementace systémů pro řízení projektů a portfolií ve firmách z řady oborů, například telekomunikací, bankovnictví, automobilového průmyslu i veřejné správy. Zajímá se o inovační management a nové technologie.

Anotace

Digitální transformace prakticky

WORKSHOP

V poslední době se stále intenzivněji diskutuje otázka dopadu nových technologií na lidskou společnost. Očekávají se revoluční změny v řadě oborů, zásadně se změní trh práce. Současné obchodní modely přestanou fungovat a pochopení vývoje bude otázkou přežití.

V rámci workshopu budeme diskutovat, jak by se měly firmy připravit na přicházející změny a využít je ve svoji konkurenční výhodu. Na reálném příkladu si vyzkoušíme strukturovaný přístup k vyhodnocení a přípravě transformace organizace.

Přihlašování na workshopy letos nebude. Volíme pro 10. ročník novinku aneb kdo dřív přijde, ten dřív mele. 

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.