240

Jana Peffková

Kouč v oblasti zdraví

Pomáhá klientům najít příčinu zdravotních problémů a nastavit proces uzdravování pomocí změn v životním stylu. Zaměřuje se na hledání rovnováhy ve všech oblastech života. Ve své práci uplatňuje zkušenosti z certifikovaných rozvojových výcviků NLP, psychosomatiky, výživy a dalších seminářů. Díky svým zkušenostem z business prostředí má schopnost porozumět stále se zvyšujícím požadavkům na manažery ze strany zaměstnavatele a také rodiny a přátel.

Anotace

Život v rovnováze

WORKSHOP

Máte pocit, že v práci dokážete s rozvahou a nadhledem řešit obtížné situace, ale v rodině se setkáváte s nepochopením, máte málo času na přátele a pociťujete únavu? Cítíte, že vaše energie slábne, v noci špatně spíte a vaše fyzička zdaleka není, co bývala?

Vysoké nároky na pracovní výkon a soutěživost vás občas nutí „běžet životem rychlým tempem“. Stále více vás ovládá umělá inteligence a všudypřítomná sociální média. Někdy je těžké si najít čas, zastavit se a uvědomit si priority nebo si jen užívat krásu okamžiku. Možná si kladete otázku jak najít smysl života v této „zběsilé“ době…

Během workshopu se budeme věnovat 7 aspektům, které jsou v životě důležité. Zaměříme se na současný stav, růst a rozvoj v oblastech – práce, zdraví, rodina, intimní vztahy, přátelé, volný čas a duševní rovnováha. Každý pro sebe si určí priority a možnosti ke zlepšení v jednotlivých aspektech. Systematicky projdeme tyto oblasti a na praktických příkladech vám ukážu, jak můžete využít svých schopností projektového manažera ve všech aspektech vašeho života.

Těším se na vaše zkušenosti a diskusi na široké téma Life Balance.

Přihlašování na workshopy letos nebude. Volíme pro 10. ročník novinku aneb kdo dřív přijde, ten dřív mele. 

Přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.