240

Ondřej Kavula

Agile Transformation Coach

Projectman.cz

je transformačním koučem, zaměřujícím se na řízení businessových a organizačních transformací a zavádění škálovaného agilního produktového vývoje pomocí LeSS frameworku. Má rovněž dlouholeté zkušenosti z řízení komplexních IT projektů a programů, působil zejména v telekomunikacích, bankovnictví a automotive.

Anotace

Systems Thinking

WORKSHOP

Řízení projektů a programů – lhostejno zda tradičně waterfall nebo agilními přístupy – zejména v prostředí IT a digitalizace, zahrnujících businessovou, procesní a organizační transformaci, by se dalo básnicky přejmenovat na „mistrovství v krotitelství komplexity“. Právě narůstající komplexita je společným jmenovatelem napříč odvětvími, pokud dnes mluvíme o C-suite o důvodech k hledání nových přístupů.

Metoda Systems Thinking, také nazývána jako „pátá disciplína“, pomáhá prostřednictvím facilitovaného skupinového řešení problémů měnit firmy na učící se organizace – nastolit reflektivní konverzaci a porozumět komplexitě.

Workshop účastníky uvede do problematiky. V praktické části vyřeší účastníci skupinově zadaný problém pomocí kreslení causal loop diagramů a se naučí vidět myšlenkové modely jednotlivců, odhalovat lokální optimalizace a vidět systém v jeho celistvosti a dynamice.

Přihlašování na workshopy letos nebude. Volíme pro 10. ročník novinku aneb kdo dřív přijde, ten dřív mele. 

Další přednášející

Na koho se můžete těšit

Zůstaňme v kontaktu

Odebírejte novinky a už vám nic neunikne.